Inspectoratul de Poliție Județean Bacău face angajări. Peste 100 de locuri disponibile

La data de 1 aprilie, Inspectoratul General al Poliției Române a demarat procedura de angajare a 1900 de agenți de ordine publică, dintre care 46 de posturi prin reîncadrare, iar restul din sursă extrenă.

Județului Bacău i-au fost alocate 106 locuri din cele scoase la concurs, în vederea completării deficitului de personal existent.

Din cele 106 locuri scoase la concurs în județul Bacău, 105 sunt pentru recrutare din sursă externă, iar unul pentru reîncadrare la Postul de Poliție Gura Văii.

La Inspectoratul de Poliție Județean Bacău toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale.

Se pot înscrie la concurs persoanele care au peste 18 ani, sunt apte din punct de vedere medical și psihologic, au cetățenie română și domiciliul în România, sunt absolvente de liceu cu diploma de bacalaureat, posedă permis de conducere categoria B, nu au antecedente penale și au înălțimea de peste 1,60 m fete și 1,65 m băieți.

Ficare candidat va opta la însciere pentru un singur post din cele scoase la concurs. Concursul va consta în desfășurarea următoarelor probe:

– evaluarea performanțelor fizice

– test scris tip grilă

– interviu pentru departajare ( în cazul în care este necesară departajarea candidaților care au obținut aceeași noă finală și nu au putut fi departajați prin aplicarea celorlate criterii prevăzute de Ordinul M.A.I nr. 665/2005, cu modificările și completările ulterioare)

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean – Serviciul Resurse Umane, până pe data de 8 aprilie a.c., în intervalul orar 08.00 -16.00.

 

Vezi comentariile (2)

  • ATENTIONARE !!!!

    SA SE VERIFICE NOILOR RECRUTI SI RUDELE PANA LA GRADUL IV PRECUM SI VIATA PRIVATA A ACESTORA !!! MULTI DINTRE CANDIDATII LA MESERIA DE POLITIST SUNT ===FRUSTRATI === SI ACCED LA O ASEMENEA FUNCTIE NU DIN RATIUNI NORMALE CI CA VOR SA DEMONSTREZE ALTORA CAT DE PUTERNICI VOR FI EI DUPA CE VOR AVEA LEGEA IN MANA SI O VOR APLICA CUM STIU EI MAI BINE SA-SI ACOPERE FRUSTRARILE SI NEAJUNSURILE PSIHICE. NU E POSIBIL SA DAI PUTERE UNOR OAMENI FRUSTRATI CU CU PROBLEME COMPORTAMENTALE

  • Eu vreu sa intre oameni pe merit si cu adevarat valorosi si nu ca pana acum numai pe pile , cunostinte, relatii. O conditie pt candidati ar fi sa nu aiba rude in institutie. Interviul de departajare este fara rost. Ar trebui sa fie alte abilitati criteriul de departajare ca: cunostintele de operare PC sau de cunoastere a unei limbi straine.