Ida Vlad a preluat atribuțiile de inspector școlar general al ISJ Bacău. Instituția nu mai are șef din luna iunie

Profesoara Ida Vlad, inspector școlar general adjunct pe management până acum, a preluat și atribuțiile inspectorului școlar general. Numirea acesteia este temporară, pentru maximum 60 de zile. Va continua sa facă echipa cu prof. Ana Maria Egarmin, cea care până acum a fost „general”.

Ida Vlad (sursă foto – Desteptarea.ro)

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu mai are inspector general din luna iunie, când prof. Florin Lazăr și-a dat demisia. Conform surselor, Ida Vlad va rămâne definitiv pe post, deși prof. Ion Balcan era în cărți pentru funcție.

Vezi comentariile (15)

 • Da RNC, urmeaza PeNaLi. Altii, dupa parvenitii din ALDE si PSD. Alti sobolani flamanzi, alti lupi turbati si hrapareti!

 • ISJ si MEN demonstreaza lipsa de responsabilitate cu privire la educatia copiilor nostri. Mereu s-a considerat ca funtia de inspector sef si celelalte din conducere asigura voturi pentru partid. Urmeaza PNL, nu ? ?

 • Lasati-o balta! Vlad e foarte tare, e un ~stie tot~. La ea e mereu coada la usa. Tine in spate o gramada de putori de la ISJ

 • H2SO4 nu se spurca nimeni. Arata adevarul , mizeria unor specimene din Inspectoratul scolar. Mergi si ,,ardei,,!

 • Noi,profesorii dam un concurs pentru a ocupa un post.Inspectorii,de ce nu dau si ei concurs?Vorbesc de un concurs dificil care sa le justifice prezenta in acele scaune,nu de un concurs cu magari,coama si copite!

 • Mda....a inceput intelectualitatea sa se spurce pentru un ciolan ce se pare ca avea alta destinatie si a ajuns sub botul unuia tot atit de patat ca si celalalt. Putregai mare si mult prin sistemul de invatamint...

  • Ar fi ridicol de-a dreptul sa se mai intoarca turmentatul! Si inspectorii numiti de el ar trebui schimbati. Ce concurs au dat?

   • The inspector's song

    I'm too busy for my job
    Too busy for my job
    Job's going to leave me

    I'm too busy for my shirt
    Too busy for my shirt
    So busy it hurts

    And I'm too busy for Bacau
    Too busy for Bacau
    Bacău, Bacau and Bucharest

    And I'm too busy for your party
    Too busy for your party
    No way I'm party dancing

    I'm an inspector, you know what I mean
    And I do my little self on the hallway
    Yeah, on the hallway, on the hallway, yeah
    I do my little self on the hallway

    I'm too busy for my car
    Too busyy for my car
    Too busy by far

    And I'm too busy for my hat
    Too busy for my hat
    What d'ya think about that?

 • Da Paul, o recomnda si ,,plicurile,, si pozitia de ,,drepti,, in fata celor care fac trafic de influenta pentru functii de directori numiti ilegal, pentru titularizari dubioase, transferari, detasari aranjate, cardasii cu cei de la Sindicatul condus de demagogul ala din lotul ,,casuneanu jr,, , albit de coruptii din justitie.

 • Vi-i amintiti pe Ardeleanu si pe coruptul alalalt de la personal, condamnat penal in cazul coruptilor de la Podu Turcului? Vlad si Tarasa sunt intruchiparea feminina a celor doua fosile. Abuzuri, falsuri, complicitati cu hotii, coruptii din licee, scoli, gradinite, aroganta, traseism politic, lingusitorie gretoasa, trafic de influenta? Astea o recomanda pe Vlad?