Ghișeu nou la Cimitirul Central din Bacău

La începutul lunii ianuarie 2020, a fost deschis al doilea ghișeu ce va deservi activitatea cu publicul desfășurată de Administrația Cimitirelor Bacău (Cimitirul Central, Calea Mărășești nr. 161), anunță SSPM, firma municipalității, care a preluat recent administrarea cimitirelor din oraș.

Cetățenii se pot prezenta la ghișeele de la Cimitirul Central de luni până joi, între 08:00 – 15:00, vineri și sâmbătă între 08:00-13.00, pentru informații, eliberare acte, întocmirea contractelor de concesiune, achitarea contravalorii taxei de întreținere (în valoare de 32 lei/an) și a dreptului de folosință a locului de veci. Plățile pot fi efectuate atât la ghișeu cât și online.

Din decembrie 2018, toate taxele pentru serviciile prestate în cimitirele ce aparțin Municipiului Bacău se achita la Administrația Cimitirelor, din incinta Cimitirului Central. Măsura este menită să simplifice procedura de achitare a taxelor aferente serviciilor prestate în cimitire și de concesionare a locurilor de veci.

Vezi comentariile (2)

  • Cum platesc electronic taza anuala de întreținere la cimitirul central bacău. Cât este valoarea taxei pe 2001;2002 ? Aștept raspuns .Vă mulțumesc.

This website uses cookies.

Read More