GALERIE FOTO: Deputatul Ionel Palăr: „Băcăuanii susțin PNL și pe Klaus Iohannis!”

Cele peste 60.000 de semnături strânse în județul Bacău pentru susținerea actualului președinte Klaus Iohannis nu au fost o întâmplare, afirmă deputatul Ionel Palăr, președintele organizației județene Bacău PNL.

„A început campania electorală pentru alegerea președintelui, iar băcăuanii cu care stăm de vorbă spun că văd în Klaus Iohannis cea mai bună soluție pentru Cotroceni. Asta și pentru că actualul președinte, prin tot ce a făcut în ultimii ani, s-a opus constant încercărilor de capturare ale statului de către PSD, în special de subordonare a Justiției, în favoarea penalilor și corupților”, spune Palăr.

Încrederea în Klaus Iohannis vine și din faptul că el este cel care garantează fără ezitare un parcurs european al României. Nu în ultimul rând, băcăuanii consideră că retragerea sprijinului Guvernului Dăncilă, care a dus România în pragul dezastrului, poate însemna un nou început, pentru dezvoltarea reală a României, potirvit parlamentarului liberal.

„PNL nu taie pensii și salarii!”

”În aceste zile, ochii tuturor sunt îndreptați spre Partidul Național Liberal și premierul desemnat Ludovic Orban care, în tandem cu președintele Klaus Iohannis, va reuși să scoată țara din criza profundă în care a fost aruncată. Mai mult decât atât, băcăuanii nu mai cred în promisiunile celor de la PSD, care au intoxicat opinia publică cu așa zisele tăieri de pensii și salarii. Nu, Partidul Național Liberal nu va tăia nici pensii, nici salarii, dar va milita pentru o administrație locală și centrală performantă, fără amante, nepoți, fini și cumetri în posturi publice. Avem nevoie de ministere și de administrații locale bazate pe profesioniști, care să ia decizii și să lucreze în favoarea oamenilor. Asta înseamnă normalitate”, a declarat deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău. (sursa: comunicat PNL)

Vezi comentariile (6)

  • daca, asa cum spune domnul Ionel, Romania e in pragul dezastrului cu 4,6 % crestere economica, sunt chiar curios cum o sa vorbeasca despre performantele viitorului guvern pnl, peste vreun an? daca o sa fie tot in jur de 4-5 %, o sa spuna ca e o mare performanta.

    • Da Ioane,ai dreptate, trebuia sa ia ,naibii, o lopata si niste asfalt sa faca colea ceva autostrazi sau macar niste spitale de..un neserios...Rusineee!

  • Demagogie penibila. Sa lauzi performantele unui presedinte care - conform Constitutiei - este AL TUTUROR ROMANILOR - in termenii in care acesta s-a pozitionat politic impotriva PSD este dovada ca acest clovn liberal bacauan, daca o sa mearga mult prin judet, o sa faca un mare serviciu PSD-ului si un enorm deserviciu campaniei pro-Johannis. Bai fraiere, mesajele negative isi au rostul cand dusmanul politic este la putere. Invata teorie politica, cuculetz mic. Cat despre popularitatea lui Werner in randul populatiei, sincer nu am auzit pe nimeni, dar chiar pe nimeni, care sa spuna ca l-ar (mai) vota. Asta nu inseamna ca nu va avea procentaj bun, pentru ca or sa fie niste magarii colosale la inregistrarea electronica a voturilor. Werner va castiga chiar daca nu il voteaza nici macar un singur roman.

  • Daca ar fi Luchian la conducere chiar as vota PNl. E destept , elegant si are prestanta .Dar cu Palar, Tudorita, Mihaila exclus. Imi pare rau!

This website uses cookies.

Read More