FOTO! “Umplerea lacului de la Insula va fi finalizată pe 8 septembrie”. Europarlamentarul Dragoș Benea vrea să câștige rămășagul cu primarul Necula

Într-o postare pe Facebook, europarlamentarul Dragoș Benea susține că lacul de la Insula de Agrement va fi umplut cu apă până pe 8 septembrie. Șeful PSD Bacău a pus un rămășag cu primarul Cosmin Necula că “apa va clipoci” la Insulă înainte ca lucrările de modernizare ce țin de Primărie să fie gata.

Dragoș Benea, Viorica Dăncilă și Cosmin Necula, în vizită la Insulă

“Lucrările începute anul acesta pe 1 aprilie nu au fost o păcăleală (așa cum au fost cele începute în urmă cu 6 ani) și putem spune că STRICT pe curățarea junglei urbane din centrul Bacăului ne-am ținut de cuvânt!

Felicit sincer constructorul din județul Neamț pentru mobilizare și pentru încadrarea în termen, în ciuda faptului că 58 de zile din cele aproape 150 au fost zile cu cod hidro portocaliu  și galben îngreunând vizibil derularea operațiunilor de decolmatare.

Umplerea lacului  va începe pe 1 septembrie și va fi finalizată în jurul datei de 8 septembrie! 

Sper ca Primăria Bacău să explice pe înțelesul tuturor de ce lucrările de modernizare la Insula de agrement nu s-au încheiat încă, ba mai mult au atras și o serie de sancțiuni pe proiectul cu fonduri europene!”, susține Dragoș Benea.

Între timp, primarul Cosmin Necula a anunțat că lucrările de modernizare a Insulei sunt pe final, postând ieri un videoclip cu imagini de pe șantier.

FOTO

 

 

Vezi comentariile (19)

 • Madam primar Necula, singura apa care clipoceste e aia din capul tau. Daca dupa atata amar de vreme s-a reusit finalizarea unei etape din cadrul unui plan care daca eram chinezi si traiam in comunism era dat la cheie in trei luni, nu inseamna ca ai sa te scoti la alegeri.

 • Oricum decolmatarea lacului a fost facuta asa de mantuiala pt ca oricum apa acopera totul si nu se mai vede nimic. Alegerile ce urmeaza au facut sa mai fie miscate nitel lucrurile pt a insela lumea dar realitate este ca orasul si tara si STATul sunt in rahat.

 • nu meritati nici strazi nici insula de agrement nici piste pt biciclete. aaa...nici autostrazi. sunteti o natie de ghiolbani :)))

 • Sa vedem si noi cum va arata albia inainte de umplerea ei cu apa si apoi vom face aprecieri. Ne-am saturat de promisiunile lui Benea(exemplu Spitalul Municipal cand a venit cu Ministrul Sanatatii si multe altele). Sustinerea Primarului este o carte de vizita asupra seriozitatii si competentei. Pana nu vom scapa de acesti oameni si sinecuristii lor situatia va fi aceeasi.

 • Dl Mocheta nu e în stare să repare scările de la Primărie, daramite să termine vreun proiect.....așa a terminat si spitalul si rezerva de apă...Mare gospodar, numai că a pierdut fondurile europene pt insula le face cu SSPM-ul la un preț superumflat si nici acum nu se încadrează în timp.
  Eu zic sa avem răbdare, de Crăciun putem sa ne dam pe tobogane si lazy river!!!!

  • o mica precizare legata de fondurile europene:
   s-au pierdut in momentul in care s-a aplicat un proiect neviabil.
   Ma refer aici la faimoasa parcare etajata la care s-a renuntat cand au constatat ca trebuie mutate canalizari si nu se mai incadrau in finantare

   Fiind fara finantare europeana atunci au facut cu ce au putut (SSPM)
   daca termina in septembrie oricum e tarziu pentru sezonul acesta

   • Nu cunosti toată istoria. Este un bloc lângă Lidl care sta deasupra ovoidului de canalizare. A fost găsită o soluție de fundare la clădirea parcării supraterane dar faptul ca Primaria a dat proiectul tehnic unei firme dintr-o comuna de lângă Bucuresti care se ocupa cu design de spații comerciale aceasta nu avea capacitatea de a duce proiectul pana la sfârșit si atunci Primaria a renunțat deoarece este mai simplu sa nu faci decât sa faci. Parcarea propusă era foarte buna in acel spațiu înghesuit.

    • Deci cum ziceam:
     Proiectare proasta.
     Proiectare proasta inseamna neincadrare bugetară. Asta înseamnă pierderea fondurilor europene

 • Sa ne spuna d-nul Primar ce se intampla cu curatenia orasului,mai ales in zona de sud.Cine trece pe sub pasarela Letea trebuie sa se tina cu mana la nas.Gunoaie,miros de urina,praf,garaje la intamplare,etc.Ne mai viziteaza si straini,ne facem de ras in toata lumea.La fel si portiunea din spatele Bartolo pana la Scoala 1.Oare cand o sa avem vreodata un gospodar adevarat in orasul Bacau?Ma tem ca niciodata.Numai promisiuni si minciuni!

  • Bacauanii au primarul pe care l-au votat, direct punand stampila pe el sau indirect stand acasa, asistand pasivi cum aleg altii in locul lor. Lucrul asta se intampla si la nivel national, din pacate povestea asta se repeta la fiecare 4 ani.

  • ''TU''
   DUPA MINTEA TA TOTI CEI CARE NE FACEM INDATORIRILE DE SERVICIU STIPULATE INTR-UN CONTRACT ''ar trebui felicitati''. Gandire comunista!