FOTO: Strada Chimiei, peticită pe bucăți. Societatea de Servicii Publice a Primăriei a rămas fără asfalt

Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău (SSPM) a anunțat pe pagina de Facebook, la începutul lunii trecute, că peticește strada Chimiei. Artera arată în mare parte ca după război, deși a fost “modernizată”în anul 2013. În anunțul făcut de SSPM se menționa faptul că lucrările vor fi gata într-o săptămână.

Strada Chimiei, peticită în etape

Gropile, care au fost frezate și curățate, sunt acum amorsate și asfaltate cu mixtură. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom finaliza lucrările de întreținere a străzii Chimiei. Rugăm conducătorii auto să respecte semnele angajaților de la SSPM Bacău, pentru evitarea oricăror incidente – Facebook – SSPM Bacău

La mai bine de o lună după anunțul SSPM Bacău, strada Chimiei este tot plină de cratere, în ciuda pozelor postate de instituție pe rețeaua de socializare.

Galerie FOTO strada Chimiei la o lună după demararea lucrărilor de peticire (foto: Radu Dănuț)

Directorul SSPM, Vlad Popa, explică însă că s-a ajuns în această situație deoarece s-a terminat materialul folosit la astuparea gropilor. “Am avut o anumită cantitate de asfalt, care, din păcate, s-a terminat. Avem lucrări pe mai multe străzi din municipiu. Am demarat procedurile de achiziție de mai multă vreme, iar în curând acestea vor fi gata. Vom continua cu siguranță lucrările pe strada Chimiei imediat ce vom achiziționa materialul necesar”, a spus pentru Ziarul de Bacău Vlad Popa.

Vezi comentariile (6)

 • Acu doua saptamani au facut gauri pe strada Bicaz. Au peticit de la bariera la politie pana la jumatea podului. Restul e can can. Au ramas gauri facute de SSP si atat. Am votat PSD-ul dar acum daca vad unul la usa ii dau cu ea in cap pana iese apa macar sa pun apa la pesti la acvariu

 • Numai dupa ce-i vezi in foto si in ce fel lucreaza iti dai seama ca lucreaza rudimentar si sunt fara habar. SSPM a fost un vis pt primar transformat acum in cosmar pt cetatenii Bacaului.

 • Am vazut alunecari de teren periculoase, chiar sub asfalt. Iar asfaltul este ondulat. Singura solutie este soseaua de centura despre care nimeni nu mai spune nimic.

 • Sper sa ajungeti si pana la capatul strazii la care "lucrati", adica la intersectia Chimiei cu Republicii. Ca-s multe denivelari si gropitze, fix pe langa niste blocuri multprea zguduite de TIR-urile care trec peste ele!
  Si s-ajungeti cu asfalt, nu doar cu vorba!!!!

 • A '' secat'' bitumul la statiile de mixturi asfaltice din Bacau? A venit cu argumente hilare care sa acopere incompetenta celor de la SSPM. Numai scuze aberante .

 • Lucrari in stilul caracteristic.
  Se angajeaza la mai multe obiective, merg la fiecare cu cate o roaba, le incep si apoi se termina maglavaisul. Cate de tamp sa fii sa nu iti faci un necesar de material ?
  De ce domnule "DIRECTOR", nu ati inceput numai lucrarile pentru care stiati ca aveti oameni, utilaje si material???
  Si cam in ce an credeti ca veti achizitiona materialul necesar? Asteptati alegerile urmatoare?
  Banii de salarii nu s-au terminat?
  Sunteti societatea primariei si si la voi merg lucrurile ca la primarie.