FOTO: Se asfaltează DN 12 A, între Comănești și Ghimeș, județul Bacău

Au reînceput lucrările de asfaltare pe DN 12A, unul dintre cele mai tranzitate drumuri din județul Bacău, aflat într-o stare accentuată de degradare.

„Continuăm asfaltarea cu 22 km pe DN 12A Comănești – Asău – Agăș – Brusturoasa – Palanca – Ghimeș Făget. Până la finalul lunii iunie, se va finaliza acest tronson început în toamna anului trecut”, a anunțat, pe Facebook senatorul Dragoș Benea (PSD), care a postat și fotografiile.

Lucrările sunt finanțate de Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Pentru unele porțiuni betonate, se fac tratamente speciale care să asigure o bună aderență a asfaltului.

Vezi comentariile (1)

  • S-a asfaltat din Comanesti pana la Preluci deci vreo 15 km apoi iti rupi masina pana la M. Ciuc.
    Dar lasati ca vin maine ungurii vreo 150.000 da' mii cu trenul sau masinile sa mance gulaul vietii la Sumuleu Ciuc si apoi la Ghimes sa pupe locomotiva ruginita din 1950 luata de la Deva (si sa creada ca e de pe vremea Imperiului Habsburgic) si sa mai pupe vechea vama a imperiului hortist si le mai da si Victor Orban al Ungariei o multime de bani pt renovarea scolilor lor!!!!