VIDEO-FOTO! Incendiu puternic în zona Gepex. O magazie cu textile a luat foc. UPDATE!

UPDATE! Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu a declarat că „se intervine cu 4 ASAS-uri, 3 APIC-uri și 26 de pompieri la stingerea incendiului. Nu sunt victime, ci doar pagube materiale”

Un incendiu puternic a izbucnit acum puțin timp în zona de Nord a Bacăului, în zona Gepex Park. „Este vorba despre un depozit de textile, o magazie de circa 600 de metri pătrați. Colegii noștri intervin chiar acum”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre vreo victimă. Vom reveni!

sursa foto – Facebook

 

Video de la locul incendiului:

Vezi comentariile (2)

  • Foarte interesanta prestatia pompierilor si a politistilor. Politistii de la fata locului nu au invatat inca cum se izoleaza perimetrul in astfel de situatii periculoase( risc de explozie) si ca accesul in acea zona trebuia blocat. Toata lumea se plimba ca la circ, iar masinile treceau ca si cand nimic nu se intampla. Politia privea focul. Atat ati invatat? Generatia de azi din punctele cheie ale tarii sunt ffffffoarte slabi pregatiti. Si ffffoarte indiferenți. Păcat.

    • Dar cretini care stau la căscat gura nu au nici o vina ANDRONIC? Eu eram in trecere in timpul incendiului si am părăsit imideiat zona fără intervenția nimănui.