FOTO – Eveniment dedicat copilăriei de Asociația SOS Satele Copiilor

Asociația SOS Satele Copiilor România a marcat ziua de 1 iunie prin evenimentul „Copiii – Universul nostru”, desfășurat la Bacău, în comuna Hemeiuș.

Programul a inclus concursuri, activități distractive, ateliere de desen, dar și un moment de muzică și dansuri populare oferite de Ansamblul „Mugurașii” și interpreta Ioana Buta.

Proiectul a avut în centru ideea Alături de copii schimbăm viitorul! și a avut drept scop implicarea tinerilor si copiilor din SOS Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți Bacău, SOS Centrul de Zi Hemeiuș, SOS Satul Copiilor Hemeiuș și SOS Comunitatea de Tineri Bacău, în activități interactive, destinate promovării drepturilor copilului.

„Acest eveniment le-a oferit ocazia celor mici să își manifeste creativitatea prin lucrări artistice și să participe la competiții sportive antrenante. Le mulțumim partenerilor care au susținut organizarea evenimentului și tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și au bucurat copiii participând la jocurile din cadrul programului, alături de cei mici”, a declarat Rodica Marinoiu, Director Program SOS Satul Copiilor Hemeiuș.

La eveniment au luat parte invitați din partea autorităților locale, a ONG-urilor, Asociația Arca Postel, Clubul Scolar Sportiv Bacău – sectia bedminton, cadre didactice, reprezentanți ai DGASPC Bacău, DGASPC Vaslui, cât și ai Primăriei comunei Hemeiuș.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Universitatea Bacău – Specializările Terapie Ocupațională și Litere, Clubul de Șah „Gh. Pirici” și Ansamblul folcloric “Mugurașii”.

Vezi comentariile (1)