FOTO Dotări noi la ISUJ Bacău

În prezenţa prefectului Dorian Pocovnicu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Dragoş Benea, colonelul Ioan Mihalache, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a prezentat astăzi noile dotări ale instituţiei.

Este vorba despre un vehicul cu șenile/roți tip UTV ARGO și două autofreze de zăpadă multifuncționale, achiziţii realizate în cadrul proiectului “Îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență în condiții de iarnă –SMIS 48572”, destinat dotării cu echipamente specifice pentru intervenții în situații de urgență din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est și furnizării în comun, la nivel regional, a serviciului public de intervenții în situații de urgență, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa 3, DMI 3.3.

În baza acestui proiect în valoare de 21 de milioane de lei au fost achiziţionate în total 24 de autofreze, câte patru pentru fiecare din judeţele din Regiunea Nord-Est (Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vaslui). Contribuţia fiecărui consiliu judeţean la acest proiect a fost de 400.000 de lei.