FILMAREA INTEGRALĂ a controlului efectuat de Poliția Locală la firma familiei viceprimarului Scripăț. „Eu sunt viceprimar, am și alte treburi”

Acuzele de abuz în funcție și conflict de interese la adresa viceprimarului Constantin Scripăț au determinat conducerea Primăriei să prezinte un raport detaliat în cadrul ședinței de Consiliu Local. Pe lângă raportul pregătit de Poliția Locală, a fost înmânat consilierilor și cd-ul cu înregistrarea completă a controlului efectuat de polițiști la sediul firmei păstorite de familia Scripăț.

În cadrul ședinței, primarul Cosmin Necula și-a manifestat dezaprobarea față de acțiunile viceprimarului Scripăț. Acesta din urmă a adus noi acuze la adresa secretarului Popovici și a susținut că va face o plângere penală pentru că filmarea a fost distribuită public.

Filmarea completă, mai jos:

Vezi comentariile (20)

 • Politia primariei este echipata cu bodycam? Toate interventiile sunt filmate? In cazul in care o persoana reclama un abuz politia poate demonta "imediat" acuzatiile folosind filmarea? Intreb pentru un prieten.

 • Domnule vice. Daca tot sunteti "gospodar" si dvs "cositi, ingrijiti terenul" ce ar fi sa raspundeti la urmatoarele intrebari?
  1. De ce pe terenul inchiriat de dvs coseac, strang gunoiele angatii de la Primarie?
  2. De ce iarna utilajele Primariei si ale Sspm-ului va dezapezesc curte si parcarea?.
  Ps. Aceste 2 intrebari au raspunsul si pe camerele de luat vederi de la blocul din apropiere.
  3. Autobuzele si microbuzele dvs au statie de calatori fix la interesectie. Aveti autorazatie in aceat sens?
  4. De ce sunteti prezent la sediul firmei dvs cu autoturismul de serviciu marca dacia duster? Nu ma refer doar acum ci si seara cand udati tuia in pantaloni de trening.( la fel se poate proba cu inregistrarile de la bloc).
  5. De ce dati drumul la cainii de vanatoare (pe care ii detineti la locatia respectiva), cu toate ca ati fost instiintat ca acestia au atact in doua randuri copii locatarilor din zona?
  Aceste intrebari nu au treaba cu rafuielile dvs politce ci cu bunul simt.

 • Sper ca si cei cu atributii specifice observa cum viceprimarul recunoaste ca e firma lui si se comporta efectiv ca un reprezentant legal al firmei...

 • fara sa se anunte, fara ordin de control nu au ce sa caute.
  ca e scripat, ca e palar, ca e necula sau dorel de la scularie trebuie sa aiba ordin de control la ei

 • Domnule viceprimar daca tot taiati frunza la caini si udati tuia in timpul programului cu masina de serviciu poate ne raspundeti la urmatoarele intrebari :

  1.De ce va duceti la pocher cu Dusterul de serviciu va poarta poarta noroc cand jucati la cacealma sau sa nu va scape cartile din maneca ?
  2 La plimbari cu sotia la Iasi sau pe alte plaiuri moldave de ce va plimbati cu Dusterul de serviciu pe banii nostri ?
  3 . De ce v a dat afara Sechelariu ?
  4.Pe cosmelia aia pe care se pare ati construit o ilegal platiti vreun leu impozit in asa fel sa va achitati intr un fel gazul pe care il consumati cu doamna Ofelia ?
  5 Cand va intoarceti din Replubica Moldova pentru cine aduceti atatea cartuse de tigari cu care captusiti masina si pe care le descarcati in curtea firmei dvs pentru a fi ulterior vandute in piata ?

 • Citind ce scriu oamenii pe aici, si sunt sigur ca sunt semnalate lucruri reale, ajung la concluzia ca Scripat este agent CIA care, fiind pus sub acoperire, este lasat de catre Politie. DIICOT samd samd sa faca tot ce il taie capul, in contextul in care deh, nu vrem sa suparam partenerul strategic. Altfel nu se poate explica de ce institutiile abilitate ale statului nu au vazut, vreme de atata amar de vreme, nici macar UNA BUCATA ilegalitate comisa de catre mosul asta. Incredibil. Ca Scripat o fi facand cu nemiluita, e sport national. Dar ca toate autoritatile DORM IN PAPUCI si nu se sinchisesc sa il ia de cuc, asa ceva este absolut revoltator. Oameni buni, nu avem face numai cu unul care ne toaca banii si isi vede de firmele sale. Avem de-a face cu cateva zeci de mii de asistati social, adicatelea bugetari care in loc sa isi faca datoria, se fac ca nu stiu ce face mos vice.

 • daca stai si analizezi filmarea , te uiti si iti curge scuipat din gura cati incomptenti platiti din bani publici apar in 12 minute :

  1. politistii sau ce or fi ei - locali , nelocali , polististii pacii , ca nu se prezinta niciunu - ba , niciunu nu e pregatit , nu cunoaste legea , nu cunoaste UNU ce hartii trebuie sa aiba la ei , sterge ala , vicele sau ce o fi el , cu ei pe jos de mopuri locale ca habar nu are niciunu de acolo de proceduri , de legi. il ia pe ala la impins vagoane ca filmeaza , asta de filmeaza tremura chilotii pe el si ii zice : " da , sefu , ai dreptate sefu , nu am voie sa te filmez sefu" si el totusi filmeaza in continuare ca isi aduce aminte ca are alt sef care i-a cumparat chilotii aia care tremura pe el. adunatura mai trista ca astia localii mai vezi pe la guvern. ca si aia habar nu au cum ii cheama.
  2. nenea vicele , care desi e baiat destept si sterge cu astia localii pe jos , alt incomptent platit din bani publici ca mnealui la ora aia trebuia sa fie la munca , nu pe proprietatea mnealui folosindu-i pe locali pe post de mop si nu avea ce sa caute cu dusterul de serviciul la proprietatea mnealui la ora aia folosindu-i pe locali pe post de mop.

  ba , voi va dati seama ca 90% din aparatul bugetar sunt fix ca adunatura asta trista din film ? si noi trebuie sa ii ducem in spate pe incompetentii astia ! ultimul sa stinga lumina !

 • Domnule Scripat, sunteti un mare măgar! Am parcat lângă bloc, așteptând pe cineva, stand in masina. Nu am stiut ca v-ati cumparat si strada, pentru că m-ati văzut în masina si mi-ati mânjit parbrizul cu ulei ars. Puteati sa ma rugați sa-mi mut masina sau sa-mi spuneti sa nu va blochez accesul, nu sa faceti "dreptate" ca un mare mojic ce sunteti. Asa va educați copiii? Asa va comportati si cu nevasta? Mi-e scârbă cand va vad!

 • Minutul 6:10 . Ati observat ce telefon 6G are în dotare domnul vice ? E de serviciu ? Pai și noi cum ii mai interceptam convorbirile , ca tehnologia noastră e învechita , nu am reușit sa ținem pasul ,tot GPRS folosim !!!!

 • aia au venit fara oridin se serviciu sau fara planul de actiune la ei. in locul lui scripat le dedeam flit...in rest ca scripat e cum e, e alta discutie...

This website uses cookies.

Read More