FILMAREA INTEGRALĂ a controlului efectuat de Poliția Locală la firma familiei viceprimarului Scripăț. „Eu sunt viceprimar, am și alte treburi”

Acuzele de abuz în funcție și conflict de interese la adresa viceprimarului Constantin Scripăț au determinat conducerea Primăriei să prezinte un raport detaliat în cadrul ședinței de Consiliu Local. Pe lângă raportul pregătit de Poliția Locală, a fost înmânat consilierilor și cd-ul cu înregistrarea completă a controlului efectuat de polițiști la sediul firmei păstorite de familia Scripăț.

În cadrul ședinței, primarul Cosmin Necula și-a manifestat dezaprobarea față de acțiunile viceprimarului Scripăț. Acesta din urmă a adus noi acuze la adresa secretarului Popovici și a susținut că va face o plângere penală pentru că filmarea a fost distribuită public.

Filmarea completă, mai jos:

Vezi comentariile (20)

 • Politia locala este un instrument de ineres personal a lui domnul Necula ,care nu vede nereguliile din Piata Centrala !

 • pute de la o posta. au mers teava cu camera pornita sa dea circ la tv. daca aveau de amendat il amendau si gata.au fost in control fara ordin de serviciu si fara sa aiba habar de ei. il trimiteau pe ala sa ia o copie de la o doamna de la birou la actele pe care trebuiau sa le prezinte la control. da na, circul merge la unii mai saraci cu duhul.
  ca scripat e naspa da stim asta.
  dar ce au facut aia spectacol pe camera e alta. interesant ar fi sa aflam despre ce controale la "miorita" sau pe unde a mai zis individul e vorba.
  in concluzie au dat amenda pt ceva sau a fost doar circ pe camera pt prosti????

 • Sunt curios daca acest ipochimen plate taxe si impozite pentru tot ce a ingradit si construit .Pariu ca nu a avut nimeni niciodata curaj sa i faca un control ?

  • esti curios...pui pariu...deci nu stii.asa pot spune ca de fapt tu esti ipochimen...pun pariu ca esti. si nu sunt curios pt ca este evident ca esti...

 • Da ,politia locala are bodycam ca sa filmeze cretinii care se cred dumnezei si au impresia ca daca sunt neamul prost al cuiva sau daca au fost proptiti in scaune si functii de prieteni cum este si cazul acestui individ agramat pot sa se stearga cu oricine pe picioare !

 • aia au venit fara oridin se serviciu sau fara planul de actiune la ei. in locul lui scripat le dedeam flit...in rest ca scripat e cum e, e alta discutie...

 • Minutul 6:10 . Ati observat ce telefon 6G are în dotare domnul vice ? E de serviciu ? Pai și noi cum ii mai interceptam convorbirile , ca tehnologia noastră e învechita , nu am reușit sa ținem pasul ,tot GPRS folosim !!!!

 • Domnule Scripat, sunteti un mare măgar! Am parcat lângă bloc, așteptând pe cineva, stand in masina. Nu am stiut ca v-ati cumparat si strada, pentru că m-ati văzut în masina si mi-ati mânjit parbrizul cu ulei ars. Puteati sa ma rugați sa-mi mut masina sau sa-mi spuneti sa nu va blochez accesul, nu sa faceti "dreptate" ca un mare mojic ce sunteti. Asa va educați copiii? Asa va comportati si cu nevasta? Mi-e scârbă cand va vad!

 • daca stai si analizezi filmarea , te uiti si iti curge scuipat din gura cati incomptenti platiti din bani publici apar in 12 minute :

  1. politistii sau ce or fi ei - locali , nelocali , polististii pacii , ca nu se prezinta niciunu - ba , niciunu nu e pregatit , nu cunoaste legea , nu cunoaste UNU ce hartii trebuie sa aiba la ei , sterge ala , vicele sau ce o fi el , cu ei pe jos de mopuri locale ca habar nu are niciunu de acolo de proceduri , de legi. il ia pe ala la impins vagoane ca filmeaza , asta de filmeaza tremura chilotii pe el si ii zice : " da , sefu , ai dreptate sefu , nu am voie sa te filmez sefu" si el totusi filmeaza in continuare ca isi aduce aminte ca are alt sef care i-a cumparat chilotii aia care tremura pe el. adunatura mai trista ca astia localii mai vezi pe la guvern. ca si aia habar nu au cum ii cheama.
  2. nenea vicele , care desi e baiat destept si sterge cu astia localii pe jos , alt incomptent platit din bani publici ca mnealui la ora aia trebuia sa fie la munca , nu pe proprietatea mnealui folosindu-i pe locali pe post de mop si nu avea ce sa caute cu dusterul de serviciul la proprietatea mnealui la ora aia folosindu-i pe locali pe post de mop.

  ba , voi va dati seama ca 90% din aparatul bugetar sunt fix ca adunatura asta trista din film ? si noi trebuie sa ii ducem in spate pe incompetentii astia ! ultimul sa stinga lumina !