Fără concerte de „Zilele Moneștiului”! Anunțul surpriză făcut de primarul orașului

Banii care s-ar fi alocat organizării „Zilelor municipiului Moineşti” se duc la investiţii. Anunţul a fost făcut de primarul Valentin Vieru.

Foto Facebook

„Anul 2019 reprezintă un moment deosebit din punct de vedere investiţional pentru municipiul nostru. Este o perioadă în care rezultatele muncii din anii 2017 şi 2018 încep să se vadă. Concret, majoritatea proiectelor pregătite în anii precedenţi au primit finanţare, iar pentru o parte dintreacestea auînceput deja şi lucrările de construcţie. Cu toate acestea, demararea proiectelor reprezintă doar o primă etapă din drumul pe care  îl parcurgem către dezvoltarea municipiului nostru. Un element esenţial a l acestui drum reprezintă cofinanţarea pe care trebuie să o asigure bugetul local la aceste proiecte. În acest context, considerăm  că este oportună o revizuire şi optimizare a cheltuielilor din bugetul local”, arată primarul Valentin Vieru, într-o scrisoare adresată locuitorilor.

Astfel îşi explică primarul intenţia de a tăia din fondurile alocate zilelor municipiului. Programul va include în acest an doar activităţi culturale şi sportive, renunţând la activităţile de divertisment care erau cele mai costisitoare şi care aveau loc de regulă pe stadion.

Au fost menţinute în program premierea cuplurilor care au împlinit 50 şi 60 de ani de căsătorie, concursurile sportive, Tabăra de pictură şi sculptură şi Festivalul „Moineşteanca”.

Vezi comentariile (5)