EXCLUSIV: Focare de COVID-19 la Tribunalul Bacău și la fabrica de confecții Moncler

Bacăul „contorizează”, azi, o nouă depășire a sutei de cazuri de persoane depistate cu COVID-19. Un focar de COVID-19 a fost descoperit la fabrica de confecții Industries Yeld din Bacău, filiala locală a brandului Moncler.

Nu mai puțin de 19 angajați ai fabricii de confecții au ieșit pozitiv la testarea efectuată. Reprezentanții fabricii nu au dorit să dea detalii despre situație.

De asemenea, trei cazuri de COVID-19 au fost identificate și la Tribunalul Bacău, unde trei grefiere, care lucrează în același birou, au fost depistate pozitiv.

Surse neconfirmate oficial din cadrul instituției susțin că prima grefieră testată pozitiv n-ar fi spus adevărul la ancheta epidemiologică. Ulterior, două dintre colegele sale ar fi fost depistate cu noul coronavirus. Dintre cele trei grefiere, două manifestă simptome serioase.

Până la această oră, autoritățile și reprezentanții Tribunalului nu au fost disponibili pentru detalii despre noile focare de coronavirus din Bacău.

Vezi comentariile (1)

  • Știrea este falsă. Au fost depistați pozitiv 18 din 28 verificat doar la un singur departament. Principala măsură luată a fost să nu mai iasă lumea afară în pauze.

This website uses cookies.

Read More