EXCLUSIV! Clubul Real Madrid face o școală socio-sportivă în Bacău. Ion Țiriac, Petre Roman și alte personalități, implicate în proiect

Bacăul ar putea găzdui prima școală socio-sportivă din țară, sub patronajul celebrului club de fotbal Real Madrid. Conform surselor Ziarului de Bacău, proiectul a fost deja demarat, în el fiind implicate mai multe personalități și oameni de afaceri din România, precum Petre Roman, Ion Țiriac sau Nicolae Badea, dar și fostul consilier local băcăuan George Bogatu și omul de afaceri spaniol Jose Luis Saez Habela, fost patron al fabricii Diana Forest.

Școală de fotbal sub patronajul Real Madrid, în Bacău

Școala de la Bacău va purta denumirea de „Centru social pentru educație și excelență pentru viață, prin fotbal”, iar deschiderea ar putea avea loc chiar în această primăvară. Obiectivul este de a crea mai multe grupe de fotbal pentru copii, în special cei defavorizați, dar pe lângă activitatea sportivă va fi inclusă și o puternică componentă educațională și socială. Astfel, centrul va include cursuri de limbi străine, sprijin școlar, ateliere de lucru, seminarii educaționale pentru părinți, monitorizare psihologică, etc. De asemenea, copiii vor beneficia de verificări medicale și alimentație specială.

Clubul Real Madrid se va implica pe partea de know-how, precum și de echipamente, diverse dotări și personal calificat care va face training cu cei din Bacău. Vor exista competiții sub egida Real Madrid, iar copiii cei mai buni vor ajunge în atenția clubului spaniol. Vom reveni cu informații!

Vezi comentariile (5)

  • In titlu scrieti mare ca Real Madrid FACE o scoala iar in articol ca Bacaul AR PUTEA gazdui aceasta scoala.
    Diferenta mare intre vointa si putinta cu al nostru primar.
    Si FRF facea acum cativa ani la Bacau un centru de juniori. Stiti unde s-a deschis?

  • De ce nu scrieti ca de fapt Real Madrid se va muta sa joace pe stadionul central din Bacau ,pentru ca la Madrid au conditii foarte proaste de pregatire si ca urgenta au gasit baza din Bacau ca fiind ideala pentru a se muta aici.
    Vorbiti prostii !!!La Bacau nu sant in stare sa dea autorizatiii pentru niste terenuri de antrenament.Nu vor sa concesioneze terenurile aflate in paragina .Bacau este un oras care arata din ce in ce mai mizerabil.