Episcopia Romanului și Bacăului a donat măști de protecție Spitalului Buhuși. Materialele sunt confecționate în atelierele proprii

Episcopia Romanului și Bacăului a donat Spitalului „Profesor Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși materiale de protecție confecționate în atelierul propriu sau provenind din donații.

Arhiepiscopul Ioachim a decis sâmbătă, 28 martie 2020, ca, în atelierul de croitorie „Cămașa lui Hristos”, să fie confecționate măști de protecție (200), care au fost donate în aceiași zi Spitalului „Profesor Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Măștile confecționate în atelierul de croitorie al Centrului eparhial s-au adăugat echipamentelor de protecție obținutede la Farmacia Clinica din Piatra Neamț și de la farmacia „Universul Sănătății Sfântul Spiridon” din Bacău.

De asemenea, alte 100 de măști au fost confecționate în atelierul de croitorie al Mănăstirii Ciolpani, în felul acesta personalul monahal implicându-se direct în sprijinirea celor aflați în suferință. Aceste materiale oferite Spitalului din Buhuși vor fi de un real folos personalului medical care în această perioadă depune efort susținut în încercarea de a preveni și stopa răspândirea virusului COVID-19, dar și pacienților aflați în grija acestora. (sursa: eprb.ro)

This website uses cookies.

Read More