Deputatul Ionel Palăr: „Alocarea banilor către primării, un nou tun marca Guvernul «Dăncilă»!”

Liberalii băcăuani sunt nemulțumiți de ultima alocare de fonduri către primăriile din județ. „Orice zi cu Guvernul Dăncilă la Palatul Victoria înseamnă încă un pas înapoi pentru România și pentru români, iar cea mai recentă demonstrație este modul discreționar în care guvernul a alocat banii pentru județe, chiar a doua zi după ce devenise un executiv fără susținere, în urma moțiunii de cenzură”, afirmă deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău.

Ca de fiecare dată în ultimii trei ani, spune Palăr, banii au fost alocați „discreționar”, atât la nivel de județe, cât și la nivel de comunități locale. „Ceea ce a contat a fost culoarea politică a primarilor, nu nevoile comunităților. Este o practică a celor de la PSD, pe care românii nu îi mai vor, tocmai pentru că au arătat modul arbitrar și abuziv în care cheltuie banii publici. Mai multe comune din județul Bacău au fost și de această dată scoase de pe lista alocărilor guvernamentale, din simplul motiv că sunt conduse de primari liberali”, declară parlamentarul băcăuan.

Pentru PSD și pentru Guvernul Dăncilă locuitorii din anumite comune nu există, în timp ce pentru alții se găsesc fonduri din abundență, este de părere liderul PNL Bacău: „Este un nou tun dat de guvernarea incompetentă, care a aruncat România în haos și lipsă de coerență legislativă și fiscală și ne-a înglodat în datorii ce cu greu vor putea fi achitate. Un nou tun, după ce, prin tot felul de tertipuri, au luat banii comunităților și au lăsat primăriile să se scufunde și să-și blocheze orice investiție făcută în favoarea oamenilor. Iar dezastrul pe care-l lasă în urmă va fi resimțit mulți ani de acum înainte, dacă este să ne referim numai la împrumuturile contractate de pe piețele externe, cu cele mai mari dobânzi și pentru care România și-a pierdut credibilitatea”.

„Orice zi cu PSD la guvernare reprezintă o apropiere și mai mare de prăpastia în care ne scufundăm. PSD nu înțelege, nici măcar în acest ultim ceas, că nu mai deține nici majoritate parlamentară și nu mai are nici legitimitatea de a guverna. Nu vor să plece de la Palatul Victoria. Se agață cu disperare de putere, în speranța că jaful poate continua. PSD, plecați acasă! România nu vă mai vrea!”, mai afirmă deputatul Ionel Palăr.

Vezi comentariile (1)

  • Domnule,problema nu este ca lumea nu-I mai vrea pe PSD-isti.Adevarata problema este ca cum ai pretentia sa detii guvernul cind ai 17% in parlament.Asta este acelasi tupeu mizerabil,echivalent cu a celor care desi nu aveau 50.000 de $ in casa,dar au vrut sa detina o rafinarie,un combinat de suruburi,un Robinete industriale ,o fabrica de incaltaminte.Parca de la voi sunt toti acestia nu? AAAAA sunt distruse acum. Ati fost 12 ani la guvernare.Cati km de autostrada ati facut in acesti 12 ani?In cati ani ati avut crestere economica din cei 12 ani? Va spun eu ,in 4 ani ati avut crestere,iar in 8 scadere.Nu inteleg de unde acest tupeu sa mai vreti guvernarea.Vreti sa ne bagati iar in rahat ca in 96-2000 sau 2008-2012?Nu credeti ca alaturi de PSD (astia au mai facut cite ceva) ar trebui sa va duceti in p.... ? Eu cred ca este nevoie de alt partid.Gata,ati avut sansa sa demonstrati ceva si nu sunteti decit niste hoti cu diploma.

This website uses cookies.

Read More