Deputatul Gabriel Vlase este director la SIE. Vezi cine îi ia locul în Camera Deputaților

Plenul reunit al Parlamentului i-a acordat miercuri votul de încredere lui Gabriel Vlase, propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru preluare postului de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Parlamentarii au votat pe buletine, astfel că au fost 340 de voturi „pentru” şi 31 de voturi „împotrivă”.

În acest moment, Gabriel Vlase este deputat PSD Bacău, calitate la care va trebui să renunțe în 30 de zile. Deocamdată, a renunțat la contul de Facebook, cu următorul mesaj: „În urma învestirii mele de astăzi ca director al SIE, am luat decizia de a-mi suspenda contul de Facebook, însă vă asigur de prietenia mea în continuare. Mulțumesc de asemenea pentru sprijinul și încrederea ce mi-ați oferit-o până în prezent! Vă doresc gânduri cât mai bune!”

În locul lui Gabriel Vlase, PSD Bacău va trimite unul dintre candidații de pe lista cu care a participat la alegerile din 2016.

Următoarea pe lista PSD este Elena Hărătău, o profesoară de 54 de ani din Bacău, ce predă la Școala „Domnița Maria”, fosta Școală Generală nr. 8, unde este și directoare.

Vom reveni.

Vezi comentariile (7)

 • Sa o asociezi pe Haratau cu Sotcan,e ca si cum ai face comparatie intre Fuego si Bach :))

 • Felicitări doamnei Elena Haratau! Ne bucurăm și îi dorim succes din partea colegilor!

  • Mihaela Patrascanu ?Sau Mihaela Educatoarea?Tu chiar esti in scoala cu noi??
   :))))))))))
   Multa caldura si sa ramana la Bucuresti doamna H !!!

   (E bine ca ramanem fara posturi?Ca nu facem doua clase pregatitoare macar?Ca nu e o viziune si un managament performant la noi?Si v-ati gandit macar o secunda cine ii va lua locul?(tot politic,bineinteles...)

This website uses cookies.

Read More