Curățenie de toamnă! Peste 1000 de voluntari băcăuani s-au înscris la „Let’s do it, România!”

Campania de strângere de deșeuri de către voluntari, care are loc anual, se va desfășura pe 15 septembrie, iar pe platforma online dedicată evenimentului s-au înscris deja peste 1000 de voluntari din județul Bacău.

(Foto – Bacaulactiv.ro)

Zeci de instituții, primării și școli au fost de acord să devină parteneri și vor trimite voluntari la treabă. Evenimentul va avea loc între orele 9 și 15. „Vom merge în zone cunoscute publicului, cum sunt cele unde se fac grătare, la Gherăiești, Măgura, Buhoci, pe marginea cursurilor de apă, dar vom avea puncte și la Târgu Ocna și Oituz. Voluntarii au făcut deja o hartă a punctelor de gunoi”, a declarat Marian Dămoc, coordonatorul local al proiectului.

Organizația pune la dispoziție sacii de gunoi și mănușile și asigură și transportul, iar resturile culese vor fi colectate de operatorii de salubritate care operează în județul Bacău. În acest an, se vor colecta doar deșeuri ce pot fi reciclate. Cei care s-au înscris vor primi toate detaliile privind punctele de întâlnire din ziua respectivă.

Share this post:

Vezi comentariile (1)

  • Și voluntari din comuna Dofteana s-au înscris- angajații U.A.T -ului, cadre didactice și elevi din școlile cu personalitate juridică , angajați ai ocolului Silvic Tg.Ocna.Vom fi peste 300 de persoane.