Cristinel Manolache a pierdut procesul cu Prefectura Bacău. Instanța susține că excluderea sa din Consiliul Local a fost legală

Cristinel Manolache a pierdut acțiunea deschisă în instanță împotriva Prefecturii Bacău, pentru anularea ordinului de excludere din Consiliul Local Bacău. Tribunalul Bacău a considerat că Prefectura a acționat legal, atunci când l-a dat afară de Manolache din legislativul local, pentru că făcea parte simultan din două partide, PMP și PSRo.

Cristinel Manolache

Prefectura Bacău a primit o plângere din partea secretarului general al PSRo Bacău, în care s-a solicitat analizarea situației și excluderea lui Manolache din Consiliul Local, deoarece nu ar fi respectat legea și ar fi candidat fără acceptul partidului din partea PMP Bacău la funcția de deputat. Pe această bază, având și declarația lui Cristinel Manolache de candidatură din partea PMP, Prefectura a emis un ordin de excludere a acestuia din Consiliul Local. Fostul consilier a susținut că ordinul Prefecturii a fost ilegal, deoarece nu s-a bazat pe o hârtie oficială a partidului, așa cum prevede legea. Instanța de judecată a stabilit însă astăzi că Prefectura a avut dreptate.

Cristinel Manolache nu a răspuns apelurilor noastre telefonice pentru a își spune punctul de vedere vizavi de decizia instanței.

Share this post: