Suspectul în crima de pe Alecu Russo, un legionar cu legături în lumea interlopă, fost luptător în Local Kombat

Iulian Oancea, fostul hacker asasinat într-un bloc de pe strada Alecu Russo, din Bacău, pare să fi avut probleme cu un cămătar. Suspectul arestat în străinătate este un fost luptător în Legiunea Străină și a participat la competiții de K1.

Stefan Achim, în prim plan, într-o fotografie din 2005, când participa la Gala Local Kombat Galați

Suspectul, Ștefan Achim, are 46 de ani și a mai fost implicat în incidente sângeroase. În urmă cu trei ani, un bucureştean a dezvăluit că ar fi fost victima unei reglări de conturi: „Am împrumutat de la un fost luptător în Legiunea Străină, Ştefan Achim, 10.000 de euro, şi nu am mai avut să îi dau înapoi. M-a urmărit cu maşina şi, când am ajuns într-un loc ferit, unde nu erau nici martori, nici camere de supraveghere, m-a atacat. A tras cu pistolul în mine şi, fiindcă nu m-a doborât, m-a lovit cu ranga. Am fost la poliţie, am lăsat acolo geaca găurită de proiectilul pe care l-a tras Achim, ca probă, însă poliţia nu face nimic”, a declarat victima, citată de spynews.ro.

Ștefan Achim a concurat în anii 2000 în competiții de K1 alături de nume cunoscute ale luptelor Local Kombat. Ieri, a fost arestat lângă Paris, capitala Franței, unde se pare că a fugit după crima din Bacău. Suspectul va fi adus în țară, unde există deja un mandat de arestare emis pe numele său.

Vezi comentariile (3)

  • Bine ca a fost prins. Dar vad la posturi de tv ca surse judiciare spun ca e unul din cei mai periculoși infractori din Romania. Cum se face ca doar atunci cand trebuie ieșit in evidenta sunt cei mai periculoși infractori cei prinși? Poate ne explica cineva cate cauze cu autor necunoscut sunt in bacau la omor si ne lămurim care sunt mai periculoși...cei prinși sau cei de care nu știm nimic.

  • Putoiul asta nu s-a nascut ieri. El a trait in Bacau o perioada de timp inainte de a comite crima, si fiind un ins cu probleme, trebuia sa fie tinut sub observatie. Problema politiei din Bacau este ca nu are mijloace tehnice ca sa faca treaba bine, si nici nu prea are chef, pentru ca timpul trece, leafa merge. Plus ca sefii sunt oameni calmi, care isi vad de preocuparile lor esentiale, adicatelea se ocupa de construitul vilisoarei, plimbatul sotiei, eventual a amantei daca e cazul. Pensia vine repejor, stress mare de la stat degeaba, tre sa pleci din sistem, mai ales ca toata lumea vrea sa fie sefa... Iar in timpul asta, interlopii isi vad de ale lor, ocazional impusca in cap cate un copchilas.

This website uses cookies.

Read More