Creșterea poker-ului online în România

Evoluția jocului de Poker

Fără îndoială, cel mai popular joc de cărți din lume, atât online, cât și live, este poker-ul. A fost practicat de secole, iar diferitele variante ale jocului pot satisface toate preferințele chiar și celor mai pretențioși jucători de poker. Poker online în România puteți juca numai la operatori licențiați pe www.cazinouri.info/poker/. 

Poker-ul online este al treilea segment ca mărime a pieței jocurilor online, deși nu a existat nici o schimbare semnificativă în dezvoltarea pieței globale de poker online în ultimul an. La nivel european, unde se află majoritatea jucătorilor, a existat o ușoară scădere a câștigurilor de poker online. Profitul acestei industrii în Uniunea Europeană în anul 2013 s-a ridicat la 1,9 miliarde de euro, ceea ce înseamnă o scădere de 6,4% față de anul precedent. 

Cu toate acestea, se preconizează că acești indicatori vor crește în următorii câțiva ani, iar în anul 2018 vor ajunge la două miliarde din aceeași monedă. Una dintre cele mai populare strategii de creștere a jucătorilor și a veniturilor pe site-urile de poker online din ultima vreme este crearea de domenii specifice fiecărei țări în care o companie oferă serviciile sale publicului local în limba sa oficială și oferă turnee personalizate pe piața locală. Au apărut și primele școli de poker în România.

Din punct de vedere tehnic, a existat o creștere semnificativă a utilizării tabletelor pentru a juca Poker online, precum și apariția „poker-ului rapid” și a „poker-ului anonim”. Adăugați la aceasta creșterea probabilă semnificativă a unei mari părți a pieței SUA pentru această industrie și se preconizează o nouă creștere semnificativă în următorii ani. În ceea ce privește dezvoltarea software-ului de poker online, acesta a suferit schimbări majore de-a lungul anilor, jucătorii bucurându-se în prezent de un mediu vizual excelent de jocuri, de securitatea banilor lor și de o mare varietate de turnee și mese directe cu heads-up – dueluri în care își pot exersa abilitățile împotriva unui adversar potrivit la același nivel. 

Operatorul oferă de obicei platforma pentru joc, prin care jucătorii individuali intră în camerele virtuale pentru a alege cel mai potrivit Poker pentru ei, precum și valoarea pariurilor. În zilele noastre, platformele software de poker online sunt atât de avansate încât își pot da seama câți bani să păstreze de la jucători. Așa se formează profitul real al mesei de poker online. În prezent, fiecare operator are cea mai recentă generație de software care acceptă multilingvismul serviciilor individuale pe care le oferă, precum și un nivel ridicat de securitate în plăți și care lucrează cu datele bancare ale jucătorilor. 

De asemenea, software-ul vă ajută să găsiți rapid o masă de poker virtuală adecvată și să jucați cu nivelurile de mize dorite, precum și cu abilitățile adversarilor. Fiecare jucător poate alege între participarea la o masă de poker individuală sau la un turneu virtual. Turneele de poker online au devenit foarte populare de-a lungul anilor și, odată cu creșterea numărului de participanți, cresc și premiile în bani.

O istorie scurtă a Poker-ului

Jocul de Poker există de aproape 200 de ani. Prima mână a fost jucată în America, la începutul secolului al XIX-lea și de atunci acest joc se află într-o continuă expansiune. Cea mia populară variantă de Poker este Poker Texas Hold’em, care a aparat în anii 70. Câștigurile mari, rezultate de la tunelele de Poker, călătoriile în întreaga lume aduc poker-ul mulți fani. Însă, există și jucători, care preferă confortul propriei case în loc de călătoriile lungi, așteptatul la aeroport și tensiunea mentală a turneelor live. Pentru ei, jocul de Poker pe net este varianta ideală. 

Poker-ul online a început să se dezvolte în anul 1998. Anii 1990 au adus multe inovații tehnologice, care au permis companiilor să ajungă la oameni din toata lumea. Poker-ul a urmărit această tendință și la începutul anilor 90 prima mână de poker a fost jucata pe internet. În următorii ani, acest joc s-a bucurat de o popularitate foarte mare și s-a ajuns la primele turnee de poker online, care, foarte repede au devenit un eveniment major în programele de turnee live

Ce urmează?

Pentru poker-ul online, cu siguranța urmează o dezvoltare și mai rapidă. Jocurile online atrag în mod constant jucători noi din întreaga lume, iar dezvoltarea tehnologiei permite depășirea oricărei limite. Aplicațiile pentru dispozitive mobile va permit să jucați, indiferent unde vă aflați, însă apariția dispozitivelor de realitate virtuală le va permite jucătorilor să experimenteze emoția de a participa la un turneu live din confortul propriei case. În acest mod, tehnologia modernă și poker-ul, merg mână de mână și pornesc într-o altă călătorie, începând un capitol nou din istoria jocurilor online.  

This website uses cookies.

Read More