CRAB oprește apa, pentru lucrări la stația Gherăiești. Vezi zonele afectate

CRAB anunță că oprește apa, pentru lucrări la stația Gherăiești. Într-un comunicat de presă, au fost detaliate zonele afectate și perioada.

În vederea unor lucrări din cadrul proiectului de investiții „Înlocuire distribuitoare aspirație și refulare din cadrul  Stației de pompare Gherăiești”, marți, 14 iulie 2020, pe timpul nopții, în intervalul orar 00:00-05:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii din: Calea Moldovei nr. 2-4, str. Vântului, str. Ștefan cel Mare nr. 22-24, cartierul ANL Gherăiesti, cartierul Șerbănești, cartierul Izvoare, parțial pentru consumatorii de pe străzile : Milcov, Alecu Russo, Stadionului din zona ISJU Bacau și sediul ISJU.

„Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, în anumite zone ale municipiului Bacău, să apară și fenomenul de turbiditate (apă murdară). Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată în comunicatul CRAB.

Vezi comentariile (3)

  • Dar este oprita in unele zone de cateva saptamani! Au uitat ca suntem in pandemie si avem nevoie foarte mare de apa! Sa vina Min Sanatatii sa vada de unde poate apare un nou focar si sa vedeti ce repede dau drumul la apa! Prefectul face campanie cu realizari pe care nu le are, Primarul mai cara cate o sacosa,si uite asa noi cetatenii ne imbolnavim! Pe Nordului nu este apa nici ziua, nici noaptea! Decat cateva ore dimineata...cand suntem la lucru! Iar marile televiziuni prezinta numai ce li se plateste, restul tarii sa se nu exista! Cineva sa o trezeasca pe dna director si sa ii spuna ca inca mor oamenii de boli!

This website uses cookies.

Read More