Coșmar la Cârligi! Adolescente violate de iubitul mamei lor, timp de 2 ani. Femeia filma scenele de sex

Două surori, de 15 şi respectiv 17 ani, au trăit un coşmar în ultimii doi ani, în propria casă. Adolescentele, din satul Cârligi, comuna Filipești, au fost violate în repetate rânduri de iubitul mamei lor, notează protv.ro. De asemenea, potrivit unor surse apropiate anchetei, mama fetelor filma scenele de sex.

Foto: Pro TV

Femeia ştia ce indurau fetele ei, dar a tăcut complice multă vreme. După o ceartă cu bărbatul de 43 de ani, ea a decis să-l dea pe mâna anchetatorilor. Iar suspectul a fost reţinut.

Suspectul şi partenera lui locuiau împreună cu cei 3 copii mici ai lor, şi cu cele două fete ale femeii, dintr-o căsnicie anterioară. Ancheta a scos la iveală faptul că de doi ani bărbatul le viola pe fete.

La audieri, mama a declarat că atât ea, cât şi fiicele sale au fost ameninţate de bărbat şi din această cauză ea nu ar fi avut curaj să îl reclame. Localnicii sunt consternaţi de soartă crudă a celor două surori.

Poliţia şi Protecţia Copilului au intervenit în familie, după ce mama victimelor a povestit despre comportamentul şocant al iubitului său. Bărbatul a ajuns după gratii şi ar putea fi arestat.

Cătălina Păduraru – IJP Bacău: ”Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani din comuna Filipeşti bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi loviri sau alte violențe. ”

Marian Vătămanescu – DGASPC Bacău: ”Instituţia noastră a fost sesizată în legătură cu un presupus abuz asupra a două minore de 17 şi 15 ani. Un psiholog a asistat victimele la audierea acestora de către organele în drept. Mama şi cei 5 copii au o puternică relaţie de ataşament şi vor să se mute împreună la domiciliul unei rude din familia extinsă.”

Anchetatorii continuă cercetările pentru a se lămuri dacă mama fetelor poate fi acuzată de vreo infracţiune. Deocamdată, femeia şi copiii sau au rămas în locuinţa bărbatului, iar în perioada următoare urmează să se mute la bunicii materni. (sursa: protv.ro)

Vezi comentariile (2)

  • Bărbatul "Ar putea sa faca pușcărie" , da asa se pune problema stat roman bun de nimic?
    Bineinteles ca ar trebui sa faca ani grei de pușcărie acel animal si eventual castrat iar nesimțita de mama sa faca pușcărie ani grei pt complicitate.

    Șocant ce se poate intampla in tara asta si cand ii auzi ca i a dat 3 ani cu suspendare .... bineînțeles că incurajezi astfel de comportamente deplasate dand pedepse lejere.

  • Și mama trebuie trasă la răspundere, ea știa. Fetele munceau cu ziua ca să aibă ea țigări. E o-o javra ordinară, nu mamă.