Constructorul băcăuan Nortek Trust AG țintește creșterea cu 25% a cifrei de afaceri. Compania ridică în Bacău proiectul Topaz Residence

Nortek Trust AG, companie controlată de antreprenorul băcăuan Răzvan Răduinea, își propune creșterea cu 25% a cifrei de afaceri în 2018 și consolidarea profitului. În Bacău, firma construiește în prezent 66 apartamente în proiectul Topaz Residence.

În 2017, Nortek Trust A.G. a finalizat prima parte a Centrului Logistic Roman, ZEN 1, proiect de 30.000 mp livrat către belgienii de la WDP, unul dintre cei mai mari operatori europeni de spații logistice. De asemenea, a construit magazine Penny în Oravița, Popești Leordeni și Bacău, pe lângă amenajarea sau extinderea unor magazine Profi și Kaufland.

„În primul trimestru al anului eram deja la nivelul din 2017 în ceea ce privește contractele semnate și în curs de livrare – magazinul LIDL Constanța, extinderea cu 5000 mp a Centrului Logistic Roman, magazinul Carrefour Roman, magazinul PENNY Mangalia, magazine Profi. Insistăm și pe dezvoltarea unor proiecte proprii. Demarăm faza a doua a Centrului Logistic de la Roman, ZEN 2, pe o suprafață de teren de 50.000 mp, aflat în portofoliul companiei, și am intrat pe dezvoltare rezidențială, construind în prezent 66 apartamente în proiectul Topaz Residence din centrul municipiului Bacău”, a declarat Răzvan Răduinea, director general al Nortek Trust AG, pentru profit.ro.