Consilierul local Cristian Ghingheș se specializează în mobilitate urbană, la Facultatea de Urbanism

Consilierul local Cristian Ghingheș a început cursurile celui de-al doilea master, la Facultatea de Urbanism a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Cristian Ghingheș

Pe blogul personal, consilierul independent a anunțat că a fost admis pe locurile fără taxă pentru masterul de mobilitate urbană. „Sunt foarte bucuros că pot aprofunda un domeniu care mă pasionează atât de mult încât visez ca într-o bună zi – poate în 2020, poate în 2024 – să aplic ceea ce învăț, astfel încât să transform în bine felul în care se mișcă cetățenii dintr-un oraș ca Bacăul și până la urmă să fac viața oamenilor cel puțin mai bună”, a notat Ghingheș.

Printre materiile de studiu, se află dinamica periferiilor urbane, arii și zone protejate, management urban și drept urbanistic, sisteme informaționale în urbanism și amenajarea teritoriului, metode de abordare şi cercetare exploratorii în urbanism, mobilitate, dezvoltare spațială durabilă.

Cristian Ghingheș are 24 de ani și a absolvit Administrație publică, la Universitatea „N.Titulescu”, unde a urmat și cursurile primului master, în Managementul Organizațiilor și Serviciilor Publice. În iunie 2016, a candidat independent pentru Consiliul Local și Primăria Bacău, pentru care a obținut 13%, respectiv 7%.

Vezi comentariile (13)

  • Daca sunt atatea comentarii, baiatul asta pare a fi pe o cale ascendenta. Este un merit sa fii invidiat la varsta asta. Succes si grija mare cu cine te "potrivesti"!

      • Spune ce ai facut=muncit concret in viata ta?! Din ce inteleg eu, ai terminat o facultate privată și apoi te-ai învârtit în jurul cozii pana ai ajuns in politica, cu care mai aveai ceva tangente din adolescență. Dar practic.....munca? Ca la gargara ai talent!

  • Haterilor, voi ce faceati la 24 de ani? Din partea multor oameni cu care am discutat despre acest tip, oameni adulti, cu familie, copii si o tona de experienta politica in spate, am simtit o mare invidie la adresa lui. Ii inteleg: la 24 de ani a primit o caruta de voturi de unul singur si are tot viitorul inainte. Sunt constienta ca nimeni nu e perfect, dar va intreb: preferati clasicii dinozauri si tuterii lor (vezi cei care conduc astazi orasul si judetul) sau tinerii ambitiosi care gandesc out of the box?

    • Antipatizandu-i pe clasicii dinozauri si tuterii lor,nu aveti rabdare sa asteptati sa vedeti ce sunt in stare sa faca .Personal cred ca va este teama ca vor reusi sa-si onoreze promisiunile facute.Presiunile exercitate asupra lor ii fac sa greseasca si,clar,asta urmariti. Pe ala nepenal,cu 6-7 case ,il includeti printre dinozaurii vostri?

    • E independent, e in opozitie. Ce ai vrea? Sa aplaude gasca lui Dragnea si tot ceea ce NU face Necula si gasca de pesedisti?