Companiile private cu cei mai mulţi angajaţi din economie: DEDEMAN a depășit 10.000 de salariați

Frații Pavăl, patronii celei mai de succes firme băcăuane

Compania băcăuană DEDEMAN SRL a depășit, anul trecut, un nou prag în topul angajatorilor. Potrivit statisticilor, firma condusă de frații Dragoș și Adrian Pavăl a avut 595 de oameni în plus pe statele de plată, față de 2017, și a ajuns la 10.413 salariați. La nivel național, DEDEMAN se află pe locul al șaselea, după numărul de angajați, potrivit economica.net.

Dragoș și Adrian Pavăl, „Frații Dedeman”

Dedeman, cel mai mare lanţ de magazine de bricolaj din România, deţinut de fraţii Pavăl, a încheiat anul fiscal 2018 cu afaceri nete de 7,22 de miliarde de lei, cu peste 14% mai mari decât în 2017, arată bilanţurile depuse la Finanţe. Compania a avut profit net de peste 1 miliard de lei, cu aproape 14% mai mare decât în 2017.
Sursă informaţii tabel: ONRC pentru Economica.net

Automobile Dacia SA, cel mai mare producător român de automobile din ţara noastră, parte a grupului Renault, este pentru al doilea an consecutiv compania privată cu cei mai mulţi angajaţi din economie.

Vezi comentariile (1)

  • Si cand te gandesti ca toti astia varsa miliarde de euro la bugetul statului pentru ca sa alimenteze buzunarele noii burghezii din administratie si alte institutii parazit ale statului roman, mai inainte citisem de unul de la nu stiu ce institut de cercetare in silvicultura primea 40.000 lei lunar ca sa faca nimic, oare cati angajati de la Dedeman trebui sa munceasca ca sa ii plateasca aluia salariul? Sau unui functionar inutil din primaria Bacau? Sau a tot felul de directori si directorasi care mai mult se plimba aiurea cu masinile primariei decat mai fac cate ceva? Si guvernul amaneteaza viitorul tuturor prin imprumuturi ca sa plateasca acestor paraziti salarii de mii sau zeci de mii de lei in timp ce nu investitiile sunt amanate continuu.