Colaborare între județele Bacău și Harghita, pentru drumul dintre Agăș și Frumoasa

Joi, 9 august 2018, președinții Consiliilor Județene Harghita și Bacău, Borboly Csaba și Sorin Brașoveanu, au participat la o întâlnire de lucru comună.

Întâlnirea a fost urmată de o vizită pe teren la drumul de legătură dintre localitățile Agăș și Coșnea din județul Bacău și Viscol și Baraj Frumoasa din județul Harghita. Evenimentul a avut loc la invitația președintelui CJ Harghita.

„Această întâlnire are menirea consolidării relațiilor de colaborare, în scopul dezvoltării economico-sociale a județelor Bacău și Harghita, totodată și pentru stabilirea unui acord de colaborare și dezbatere a aspectelor privind modernizarea drumului care leagă comunele Agăș și Frumoasa” apreciază Borboly Csaba președintele Consiliului Județean Harghita.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, își exprimă convingerea că “întâlnirea noastră reprezintă începutul unei colaborări fructuoase în avantajul reciproc al județelor noastre în scopul unei mai bune valorificări a potențialului local și al dezvoltării regionale”.

„Cele două consilii județene tratează cu maximă importanță colaborarea interjudețeană pe teme de interes comun în vederea identificării și implementării unor politici și acțiuni concrete care să determine dezvoltarea economico-socială regională, cât și implementarea programelor lansate în domenii de interes național și local”, se arată într-un comunicat de presă.

Share this post: