Bilete online la Teatrul Municipal Bacovia

Teatrul Municipal Bacovia anunță că, începând de astăzi, vânzarea biletelor la spectacolele din program se face și online, prin intermediul site-ului propriu, acolo unde apar periodic și informări cu privire la proiectele derulate în teatru.

Spectatorii sunt invitați să acceseze secțiunea „Informații / Bilete la adresa: http://teatrulbacovia.ro/bilete/”.

Cumpărarea se va face direct pe site, în condiții de securitate. Utilizatorii își pot alege locurile în sală în funcție de disponibilitate, vor printa biletele sau vor avea asupra lor, la ora intrării în sală, copia achiziției pe telefonul mobil. Plata se poate face prin transfer online sau cu cardul. Biletele vor fi verificate la intrarea în sala de spectacole.

Sunt disponibile deja bilete la spectacolul „Steaua fără nume”, programat astăzi, 27 martie, de la ora 18.30, dar și la „Femei singure”, 28.03.2019, ora 18, „Emigranții”, 29.03.2019, ora 18, sala Petru Valter, „Aventurile lui Habarnam”, 31.03.2019, ora 11, și „Angajare de clovn”, 31.03.2019, ora 19.

„În continuare, doritorii vor găsi bilete disponibile la vânzare și la agenția teatrului. Reamintim, în acest sens, publicului spectator că accesul în sală se face cu minimum 15 minute înainte de începerea spectacolului”, se precizează în comunicatul teatrului băcăuan.

This website uses cookies.

Read More