Bătaie pe biletele de tratament! Aproape 6.000 de pensionari băcăuani vor să meargă în stațiune

Câteva mii de pensionari depun anual cereri pentru a merge în stațiunile unde Casa de Pensii are disponibilitate. De la începutul acestui an, nu mai puțin de 5.837 de pensionari băcăuani au depus cereri pentru a primi un loc la tratament.

Foto arhivă: Casa de Pensii Bacău

Dar, numărul efectiv al celor care au beneficiat de aceste bilete a fost de doar 1.274. Următoare plecare de luna aceasta este din 18 iulie, urmând ca până la finele anului să mai fie organizate nouă serii, câte două lunar și una în decembrie.

„Casei de Pensii Bacău i-au fost repartizate 3.689 de bilete de tratament balnear, acest număr putând fi ulterior modificat, în funcție de numărul solicitărilor, respectiv al locurilor disponibile suplimentar în stațiunile de profil”, informează Alina Iftode, director executiv al casei.

Fiecare județ primește anual un număr de bilete în funcție de numărul total al beneficiarilor, de valorificările din anii precedenți, asigurarea unui echilibru între județe și solicitările venite din partea societăților cu care Casa are contracte.

Vezi comentariile (2)

  • Vreau si eu un bilet la tratament.Trebuie sa merg la statiune.Simt ca ma lasa puterile si nervii din cauza unor vecini octogenari care imi sunt antipatici si pe care mi s-a pus pata.Cu toate ca mi i-am atras de partea mea si pe cei din asociatie cu gogosi si minciunele,n-am reusit sa inving.
    Ma duc la statiune si cu fortele refacute ma voi intoarce la lobbyul (hobbyul)meu.
    Hau hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!