Bărbat spulberat de tren, între Dumbrava și Bogdan Vodă. Poliția a deschis o anchetă

Un bărbat în vârstă a fost accidentat mortal de tren, joi seara, într-o lizieră din județul Bacău. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții a avut loc incidentul, precizează ziarul Libertatea, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Anchetă a Poliției Bacău în cazul unui bărbat care a fost accidentat mortal în cursul serii de joi de un tren de persoane care circula pe ruta Bacău – Iași. Victima a fost lovită în plin de locomotivă într-o zonă împădurită dintre localitățile băcăuane Dumbrava și Bogdan Vodă. De altfel, pentru a ajunge în zona greu accesibilă, echipele de intervenție au trebuit să meargă pe jos peste un kilometru.

”Deocamdată, nu a putut fi stabilită identitatea persoanei și nici condițiile exacte în care a avut loc accidentul. Mecanicul de locomotivă a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 și a precizat faptul că a observat bărbatul pe calea ferată, fără ca acesta să reacționeze la semnalele sonore”, a declarat,  joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

 

Share this post: