Bărbat de 69 de ani din Moinești, cel mai recent caz de coronavirus confirmat în județ!

Un bărbat de 69 de ani, din Moinești, este cel mai nou caz de coronavirus din județul Bacău, conform Unupetrotus.ro. Bărbatul se află momentan la UPU Onești, urmând a fi transferat cel mai probabil la Iași.

Bărbatul s-a prezentat vineri la spitalul din Moinești, cu insuficiență respiratorie, în condițiile în care acesta are o boală pulmonară cronică.

„Pacientul a venit la noi vineri seară, a fost izolat, s-au luat toate măsurle necesare. Noi am stabilit că este posibil caz de covid-19, am luat legătura cu Comitetul pentru Situații de Urgență și conform indicațiilor l-am trimis la Onești la Centrul Covid”, a confirmat pentru zdbc.ro managerul spitalului din Moinești, Adrian Cotîrleț.

De la Moinești a fost transferat la UPU Onești, unde ieri dimineață i-au fost recoltate probe pentru COVID-19, care au fost trimise la Iași, rezultatul pozitiv fiind confirmat aseară.

Vezi comentariile (2)

  • Dragi conducători al orașului nostru .cel mai important să aveți echipament adecvat împotriva virusului ,medici noștri și asistenți spitalelor după care populația să aibă de unde procura măști si mănuși. Din pacate nu găsim. Supermarketurile nu avem măști.manusi unde avem contact cu populația, gândițiva la prioritatile importante spalarea soselelor la teste pt populatia Bacaului.....etc va salutăm, doamne ajută

This website uses cookies.

Read More