Bărbat de 65 de ani, din Tătărăști, acuzat că a agresat sexual o fetiță de 6 ani

Acuzaţii grave pentru un bărbat de 65 de ani din comuna Tătărăști, judeţul Bacău, care ar fi ademenit o copilă de 6 ani în casa lui şi ar fi atins-o într-un mod indecent.

Imagini – Stirile Pro TV

Speriată, fetiţa le-a povestit părinţilor tot ce s-a intamolat, înainte de a reuşi să fugă din casa agresorului, într-un moment de neatenţie. Bărbatul nu recunoaşte fapta, iar acum poliţiştii continuă cercetările.

Părinţii s-au îngrozit când şi-au văzut copila tremurând şi au încercat să afle ce s-a întâmplat. Fetiţa i-a spus mamei că bărbatul a chemat-o în locuinţă, după care a pipăit-o şi a dezbrăcat-o. Femeia a sunat imediat la 112 şi a chemat poliţia pentru a cere explicaţii individului. Agenţii au mers la locuinţa bărbatului, însă cu greu au reuşit să se lămurească ce s-a întâmplat.

Acesta se afla în stare de ebrietate şi nu a recunoscut nimic din tot ce a povestit copila de 6 ani. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală şi urmează să stabilească cu precizie ce s-a întâmplat. Fetiţa de 6 ani s-a întors într-un suflet acasă şi plângând a început să îi spună mamei ce s-ar fi întâmplat în locuinţa vecinului. Femeia a ascultat uluită totul, apoi i-a spus soţului să sune la 112.

Oamenii din sat spun că bărbatul cu pricina este însurat şi că are copii şi soţie la Braşov. Obişnuia să consume băuturi alcoolice, spun cunoscuţii lui. Duminică seară, bărbatul era în stare de ebrietate şi poliţiştii au comunicat greu cu el. ”Poliţiştii au fost sesizaţi că o minoră de 6 ani ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. În prezent se fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei”, a transmis Cătălina Creţu – IJP Bacău.