Bacăul a rămas din nou fără apă! Avarie pe conducta de aducțiune Valea Uzului

Municipiul Bacău a rămas din nou fără apă. De data aceasta, conducta de aducțiune de la Valea Uzului a crăpat, în zona Valea Budului. CRAB a emis un comunicat de presă.

„In data de 12.09.2019, in jurul orei 12.30, s-a produs o avarie pe conducta de aductiune  Valea Uzului – Bacau, pe tronsonul nereabilitat, in zona localitatii Valea Budului.

La aceasta ora echipele S.C. CRAB S.A. sunt la fata locului pentru evaluarea situatiei si remedierea avariei. Imediat ce vom avea informatii suplimentare, vom reveni cu amanunte.

Programul de furnizare a apei potabile in Municipiul Bacau pentru astazi 12.09.2019 va fi in intervalul orar 17.00-19.00.” se arata intr-un comunicat CRAB

Vezi comentariile (17)

 • Oricum ăștia s-au îmbogățit vânzând apă și asta chiar și aici unde câteva zeci de ani în urma puteai bea apa chiar și din gârlă. Totul s-a stricat, doar o bătaie de joc și o debandada organizată de niște paraziți, speculatori, închinători la Diavolul, iubitori de bani, criminali, în fine sataniști ca doar n-or fi altceva!

 • Haideți fraților în stradă ,stăm și comentăm pe fb iar lor nu le pasă...își iau salarii mari plătite de noi..până când asta???haideți să mergem toți în fața primăriei..să iasă primarul și să spună de ce de ani de zile nu se face nimic în orașul ăsta...haideți...să luăm inițiativa,și să ne mobilizăm..chiar și pe fb..și să ieșim toți...nu se mai poate așa...e strigător la cer...nesimțirea a ajuns maximă în acest oraș al nimănui...?????

 • Mergeți toți acasă la stavarache și întrebați-l cum s-a făcut aceasta aducțiune și de ce în 12 ani nu a făcut măcar un mic proiectel asa cât el pentru o rezerva de apa.

 • Un singur lucru nu o sa ii lipseasca Bacaului niciodata, comentatorii, ca de initiative nu am vazut pe nimeni pe strada sa isi exprime nemultumirea la institutiile abilitate. Rezultatul? Nu le pasa de noi, problemele or sa se tot repete.

 • Daca nimeni nu plateste/ face puscarie pentru o lucrare care este evident ca are probleme serioase de calitate suntem condamnati sa mai traim si alte experiente de acest gen in viitor cu drumuri care se strica/ se darama imediat dupa inaugurare, etc. .

 • Noroc că a terminat Necula insula să mergem să ne spălăm... a stai ca nu a terminat-o si nici rezerva de apă.....a stai ca asta nu a făcut nimic......

 • Primarul Necula se lăuda cândva că a ajuns la maturitate politică. Putem sa ne c...m în maturitatea lui politică?Tot nu avem unde...
  Aș fi vrut să spun să avem grijă cu cine votăm, dar au aupus vremurile acelea. Oricine ar veni, tot în c... t ne vom afla, după cum stă treaba.

 • Orasul asta din pacate,a ramas un sat fara caini.In afara de salarii si alte privilegii,TOTI cei care au fost fie primari,consilieri,etc,nu au facut nimic pt.amaratul asta de oras.Sa le fie rusine!!!Trebuie sa luam atitudine!Un edil trebuie sa fie cu adevarat in interesul comunitatii,nu invers.RUSINE ATAT ACTUALULUI,CAT SI CELOR CARE AU FOST PRIMARI!

 • Chiar NU SE MAI POATE!!!! Daca primarul si conducerea CRAB scapa fara sa fie demisi, alungati, etc si de data asta, inseamna ca ne meritam soarta. HAIDETI IN STRADA OAMENI BUNI !!!!! Aveti nemultumiri ??? SPUNETI-LE!!!!! TOATA LUMEA IN FATA PRIMARIEI !!!!! ASTAZI !!!!! NU SE MAI POATE ASA!!!!!!!!