Alegeri prezidenţiale 2019 – Rezultatele din județul Bacău

La nivel național, Klaus Iohannis a obţinut 66,05 % din voturi, iar Viorica Dăncilă a obţinut 33,95 % după centralizarea voturilor din 18.422 de secţii de votare, adică 98,26 % din totalul de 18.742 de secţii.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a câştigat în cinci judeţe cele de-al doilea tur al prezidenţialelor, cel mai mare scor fiind înregistrat în Teleorman. În Sibiu şi Cluj, preşedintele Klaus Iohannis a luat peste 80% din voturi.

În județul Bacău, prezența la vot a fost de 43,13%. Klaus Iohannis a obţinut 61,96 % din voturi, iar Viorica Dăncilă a obţinut 38,03 %.

În municipiul Bacău, rezultatele au fost: Klaus Iohannis – 67,3 % și Viorica Dăncilă – 32,7 %.

Vezi comentariile (3)

  • Da acu PNL sa inceapa sa controleze jaful facut in judet de firmele de casa ale PSD si ALDE prin PNDL 1 si 2, la Scoli si asfaltari in special. Preturi umflate, lucrari fictive, materiale de cea ma proasta calitate etc. Nu sa se apuce de luat spagi!

  • Unde or fi disparut grupul de comentatori pro Veorica? Le-a expirat contractul de comentat, au ramas πRduti in fata televizorului asteptand dezbaterea? :)

  • Daca vreti sa verificati ce a fost cu acest PNDL,ar fi bine sa calatoriti in toata tara si nu doar pe axele principale.Aaaaa,daca au fost nereguli financiare ,de proiectare,asta nu tine de program,asta tine de responsabilitatea celor implicate si a organelor de Ancheta.Dar programul a fost bun,sper ca cei de la PNL sa-l perfectioneze,sa nu renunte la ce este bun.De fapt calea dreapta este sa existe continuitate,nu sa se spuna ca tot ce fac ceilalti este prost.

This website uses cookies.

Read More