Alegeri interne în PNL Bacău. Cine vrea șefia municipalei liberale

În PNL Bacău au loc alegeri interne, la nivelul organizațiilor locale din județ. Toate filialele trebuie să aibă conduceri nou alese până pe 23 aprilie 2017, când sunt programate alegeri pentru șefia organizației județene.

Cea mai mare problemă o constituie stabilirea datei alegerilor la municipala PNL Bacău. Deputatul Tudorița Lungu, președintele interimar al organizației, a declarat pentru Ziarul de Bacău faptul că inițial s-a stabilit data de 8 aprilie, dar decizia nu mai stă în picioare, pentru că ar fi trebuit făcut anunț public cu 10 zile înainte, ceea ce azi e tardiv.

Consilierii PNL Cătălin Bogdan Crețu și Mircea Fechet

Între 8 și 23 aprilie, în zilele de weekend indicate de obicei pentru conferințe politice, intervin două mari sărbători religioase, Floriile și Paștele, care ar face imposibilă adunarea celor circa 900 de delegați, care să stea câteva ore concentrați pe ședința de partid. O decizie în acest sens se va lua vineri, 31 martie 2017.

Până în acest moment, s-au înscris în cursa internă pentru conducerea municipalei PNL Bacău consilierii locali Daniel Miclăuș și Mircea Fechet. „Candidez la președinția municipalei PNL Bacău după 14 ani de activitate politică neîntreruptă în partid. Fac acest pas cu speranța că voi reuși să adun în jurul meu o echipă puternică, hotărâtă și pregătită pentru bătăliile politice ce ne așteaptă. Mă voi prezenta în fața colegilor cu un proiect politic concret, pentru perioada 2017-2020 axat pe 2 mari direcții: una internă, ce va reglementa modul nostru de organizare, si una externă, ce va stabili felul în care ne vom raporta la celelalte partide, la societatea civilă și nu în ultimul rând la băcăuani”, a notat Fechet, pe Facebook.

„Interimara” Tudorița Lungu a precizat că aproape sigur nu se înscrie în cursă. Lista candidaților rămâne deschisă până cu 5 zile înaintea datei alegerilor, care este, momentan, o enigmă.

Vezi comentariile (7)

 • Un mediocru.Dar Bacaul oricum nu mai are personalitati care sa poata scoate acest oras din mediocritate.

 • Mai Fechet, da tu esti macelar de profesie. De ce nu-ti vezi de treaba ta in continuare? Fa politica la nivelul tau, acasa, prin vecini, cu amicii tai, poate cu clientii tai ... stai la nivelul tau, vezi-ti lungul nasului. Lasa-i pe altii mai elevati in primele randuri, mai cititi, mai educati sa conduca politica.

 • Cine e FECHET ?
  Unul care a fost FACUT MARE de STAVARACHE dupa care
  la facut si la scuipat in public . ALT MOJIC POLITIC .
  Nu a facut NICI MACAR UN PROIECT PROPRIU .
  STIE foate bine sa BARFEASCA si sa PUPE in DOS si
  vinde pe oricine foate ieftin chiar daca nu cunoaste subiectul .

  LUCHIAN mai COCHETEAZA cu ALDE ?

 • Cine e MICLAUS , ala adus de LUCHIAN acum 8 luni in PNL .
  Facut MEMBRU fara aceptul organizatiei Municipale PNL , bagat pe gat .
  Miclaus este in locul lui Cojocaru ? Sa se duca dupa el .
  Miclaus este OMUL lui POPOVICI secretarul PERFECT .
  Cred ca Luchian stie sau nu a inteles,
  atunci cand POPOVICI a FACUT RECOMANDARILE .
  Si lui Luchian , tot Popo ... , i.a fost recomanadata si doamna L... .
  Numai ca ea nu stia ce C...aca este in politica .
  Urmeaza LUCHIAN , cel mai tare candidat .
  Candideaza in DOI si ajunge pe LOCUL TREI .

 • D-l Fechet a facut parte din cabinetul fostului primar dar nu s-a remarcat cu nimic. Ar trebui ales un om cu multa experienta tehnica care sa vada realitatea existenta in municipiul Bacau pt a veni cu solutii si proiecte de transformare a orasului si al ridica din directia de decaderea in care merge de la an la an .