Agricola Internațional SA distribuie dividende. Cât se dă pentru o acțiune

Agricola Internațional SA împarte în acest an 6 milioane de lei, sub formă de dividende, aferente profitului înregistrat în 2018.

Consiliul de Administrație al companiei Agricola Internațional SA a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii, pentru ziua de 28 mai 2019 la sala de conferinţe a societății. Dacă adunarea nu va fi statutară la prima convocare, se va relua a doua zi, pe 29 mai 2019, în același loc.

Grigore Horoi, președintele Agricola Bacău

Unul dintre punctele importante pe ordinea de zi este aprobarea distribuirii dividendelor aferente exercițiului financiar al anului 2018, în sumă brută totală de 6 milioane de lei, care corespunde unui dividend brut în cuantum de 0,017987 lei/acțiune emisă de Agricola Internațional SA.

Decizia este valabilă numai pentru acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor Agricola Internațional SA, conform înregistrarilor valabile existente la data de 20 mai 2019 și proporțional cu numărul de acțiuni deținute de fiecare acționar în companie.

Agricola Internaţional SA produce carne de pui și face parte din Grupul de firme Agricola Bacău, care mai are în componență societăţile Europrod (semipreparate și ready-meal), Salbac (salamuri crude-uscate) şi Avicola Lumina Constanţa (18 hale de găini ouătoare). Cea mai mare parte a vânzărilor este realizată de Agricola Internaţional.

Compania este condusă de 10 de ani de Grigore Horoi, ales președinte al Agricola Internațional SA după plecarea în politică a lui Gheorghe Antochi.

Vezi comentariile (1)

  • Ce facemcu coantumul datorat actiarilor inca din 1994 si neplatite niciodata? Acest Horoi de cand a venit cautasa stearga orice datorie fata de actionari. Acestia considera furt(jaf) si vinovatii trebuie sa dea socoteala