Adrian Gârmacea, proprietarul Barrier: „Efectele Ordonanţei 114 încep să se simtă. Ne e mai uşor să găsim oameni”

Electric Plus, cu peste 500 de angajaţi, deținătorarea brandului Barrier, are din nou liste de aşteptare în procesele de recrutare, susține Adrian Gârmacea în Ziarul Financiar.

Adrian Garmacea, director general (foto dreapta)

Prevederile Ordonanţei de Urgenţă 114/2018, adop­tată la sfârşitul anului trecut, prin care salariul minim brut în construcţii a fost stabilit la 3.000 de lei, au încurajat o parte dintre români să rămână să lucreze în construcţii în Ro­mânia, în detrimentul străinătăţii.

„Efectele Ordonanţei 114/2018 abia acum încep să se simtă. Nouă ne e mai uşor să găsim oameni, avem liste de aşteptare, ca pe timpuri. Nu cred că e o măsură care să-i aducă pe oameni înapoi acasă, dar cu siguranţă îi încurajează să nu mai plece. Pentru a-i aduce înapoi, e nevoie şi de alte măsuri, precum investiţiile în infrastructură, în educaţie, în sănătate. Avem nevoie de schimbare, au trecut 30 de ani de la Revoluţie, se încheie o etapă de dezvoltare“, spune Adrian Gârmacea, proprietarul brandului Barrier, din Bacău. (sursa: zf.ro)

Vezi comentariile (2)

  • vai cum asa? ciuma rosie a facut ceva bun? sa nu fie o greseala chiar daca foarte multe firme spun ca si domnul din imagine.
    lasand gluma ma mir cum dati o stire in care apare ce a facut psd bine. aveti grija ca va iau cititorii vostri de rasa superioara la injurat.

  • Si eu am multi prieteni in domeniul constructiilor, nu pe executie, insa, si parerea unanima este ca actualul regim fiscal este extrem de bun. Faptul ca nevasta-ta e curva nu inseamna ca ocazional, nu face sarmale bune. Asa ca nu mai injurati otova PSD-ul. Ocazional, face sarmale bune.

This website uses cookies.

Read More