Accident grav, cu 5 victime, la Sănduleni. O mașină s-a răsturnat, după ce șoferul ar fi adormit la volan

Cinci persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, luni seara, pe DN 11 Bacău – Oneşti, în zona localitătii Sănduleni, judetul Bacău. Din primele cercetări ale politiştilor a rezultat că şoferul ar fi adormit la volan.

Foto: Laslău Marko, Facebook

Potrivit IPJ Bacău şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit un podeţ şi apoi maşina s-a răsturnat.

„Un conducător auto de 60 de ani, din judeţul Braşov, care circula pe DN 11, din direcţia Bacău, către Oneşti, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a izbit de un podeţ şi s-a răsturnat. Din impact au rezultat cinci victime, respectiv conducătorul auto şi patru pasageri din autoturism”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit acesteia, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii şoferului, care ar fi adormit la volan. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. (sursa: mediafax.ro)

This website uses cookies.

Read More