FOTO – Accident de muncă pe Centura Bacăului. Un muncitor a fost zdrobit de un utilaj – UPDATE

UPDATE: Victima accidentului de luni dimineață este un bărbat de 41 de ani, care lucra de patru ani ca necalificat. Potrivit primelor informații preluate de autoritățile deplasate la locul accidentului, se pare că tragedia a fost provocată de neatenție. Doi salariați pregăteau o automacara, ca să descarce prefabricatele aduse de un utilaj de mare tonaj. Unul dintre ei nu a observat la timp apropierea mașinii cu prefabricate, care l-a strivit de automacara.

„ITM a declanșat o cercetare, pentru a se stabili circumstanțele, cauzele și vinovații”, a precizat Dan Buftea, purtătorul de cuvânt al instituției.

Știrea inițială:
O tragedie s-a petrecut luni dimineață, pe șantierul Centurii Bacăului. În jurul orei 9:30, un accident de muncă s-a soldat cu moartea unui muncitor.

Potrivit relatărilor, tragedia s-a petrecut când conducătorul unui buldoexcavator a mers în marșarier, fără să observe că în spate era un muncitor.

Incidentul a fost confirmat de prefectul Valentin Ivancea, care a precizat că au fost anunțate instituțiile statului, ITM și Poliția.

Asocierea de firme care realizează Centura Bacăului, Spedition UMB și Tehnostrade, nu a putut fi contactată.

Vom reveni.

This website uses cookies.

Read More