A început Studențiada! Programul manifestărilor, în articol!

Astăzi s-a dat startul Festivalului Național Studenţesc  – „Studențiada”, organizat de Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  împreună cu Uniunea Națională a Studenților din România. Manifestările vor avea loc în perioada 18 – 24 noiembrie

Acest Festival se va desfăşura concomitent în 14 centre universitare din ţară și vizează peste 40.000 de participanți.  Studențiada urmărește implicarea studenților în proiecte comune și dobândirea simțului civic și apartenența lor la un spațiu comunitar. Festivalul este organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în intâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor precum şi de a le oferi o experienţă studenţeasca de neuitat.

Activitățile proiectului au demarat astăzi, 18 noiembrie şi se vor încheia pe data de  24 noiembrie.  Studențiada invită studenţii Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău la activitățiile desfășurate în această perioadă, care promit a fi unele  dintre cele mai interesante si distractive. Studenții  curajoși, energici, talentați și inventivi sunt așteptați să cunoască ce înseamnă să trăiești studențește.

Programul: