A fugit de la locul accidentului după ce a rănit o prietenă

Un tânăr de 19 ani, din Hemeiuș este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident rutier cu victimă și  plecat de la fața locului fără încuviințarea oamenilor legii. Accidentul s-a produs pe strada Bujorilor din Bacău. Șoferul „a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile, după care a plecat de la faţa locului, după cum se arată în raportul celor de la Biroul Rutier Bacău.

În urma accidentului, o pasageră de 20 de ani a fost rănită. Fata s-a dus la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Medicii de acolo sunt cei care au tras un semnal de alarmă, iar polițiștii au aflat și de ce fugise tânărul: nu avea permis, însă avea alcool în sânge. Etilotestul s-a oprit la 0,32 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemia exactă va fi dată de probele de sânge recoltate la Spitalul Județean de Urgență.

Acum șoferul are deschis pe numele lui dosar de cercetare penală pentru mai multe capate de acuzare: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.