9 sfaturi pentru siguranța casei tale toamna aceasta

Serile mai întunecate pot face treaba unui hoț foarte ușoară; poate pătrunde pe proprietatea ta fără să fie atât de ușor de observat. Cu toate astea, există metode diferite prin care poți anticipa evenimentele nefericite și să le oprești înainte de a se întâmpla.

  1. Setează timere

Setarea de timere pe orice veioză sau lumină pe care le ai disponibile în casă, va face ca locuința ta să nu arate goală și vulnerabilă.

  1. Ascunde obiectele de valoare

Evită să lași bunurile de valoare la vedere prin casă pentru ca un potențial hoț să nu se îndrepte exact spre ele dacă se pune problema unei intrări prin efracție.

  1. Instalează o alarmă

Instalează un sistem de alarmă de la Spy Shop. Acest lucru va fi un factor descurajant major pentru persoanele rău intenționate în ceea ce privește casa ta.

  1. Încuie tot

Blochează mereu ușile și ferestrele înainte de a părăsi casa și noaptea înainte de a merge la culcare. Dacă vreuna din încuietorile tale nu este sigura, recomandăm puternic să optezi imediat pentru înlocuirea ei.

  1. Vorbește cu poliția locală

Poliția va fi mereu deschisă să îți ofere sfaturi în ceea ce privește securizarea casei, unii dintre ei vor veni chiar și la locație pentru a se asigura că ai înțeles de ce anume ai nevoie pentru a te simți în siguranță. De asemenea, un sticker autocolant care indică faptul că perimetrul este securizat, va ajuta întotdeauna la descurajarea unui hoț.

  1. Îmbunătățește “granițele” casei

La fel ca securizarea ferestrelor și ușilor, și pământul pe care îl ai în proprietate trebuie securizat. Prin acest lucru, ne referim la garduri și porți de acces. Cu cât mai multe obstacole apar în fața unui hoț, cu atât mai mult determinarea acestuia va scădea și va renunța la idee.

  1. Menține aspectul exterior al gardului viu

Asigură-te că plantele ce formează un gard în jurul casei tale sunt bine întreținute, pentru a nu lăsa impresia de casă părăsită. De asemenea, tufele neîngrijite vor atrage după sine ascunzișuri bune și eficiente pentru potențialii spărgători.

  1. Instalează becuri cu senzori

Luminile exterioare reprezintă alt factor descurajant pentru hoți. Ia în considerare montarea unui bec cu detector de mișcare, ce se aprinde doar atunci când este declanșat de o mișcare.

  1. Asigură-ți proprietatea

Nu elimina de tot din schemă posibilitatea ca un hoț să îți ia casa în vizor. Fii proactiv. Alt sfat foarte bun este să optezi pentru o asigurare de locuință care va acoperi aceste posibile evenimente nefericite.

This website uses cookies.

Read More