Zilele Bacăului 2013 au loc între 11 și 13 octombrie

ts.even.cons
Băcăuanii vor avea parte de o nouă petrecere luna viitoare. În perioada 11 – 13 octombrie sunt chemați să se distreze la o nouă ediție a Zilelor Bacăului.

Consilierii locali băcăuani vor aproba, în ședința de luni, finanțarea acestui eveniment ce se va realiza atât din fonduri de la bugetul local, suma propusă fiind de 200.000 de lei, cât și din sponsorizări.

Programul încearcă să acopere toate gusturile și vârstele. Târgul de Procoavă a ajuns la a V-a ediție și va reuni peste 40 de meșteri populari din toata Moldova și nu numai. Simpozionul „Vasile Pârvan” va aduce în prim-plan vernisaje, simpozioane, lansări de carte sau concursuri.

Scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” va fi gazda unor concerte excepționale la care au fost invitați Gheorghe Zamfir, Filarmonica „Mihail Jora” sau elevi ai Colegiului Național de Arte „George Apostu”.

Pe lângă tradiționala scenă amplasată pe platoul Sălii Sporturilor, în premieră, va fi amenajată o scenă și în cartierul Nord.

Nu vor lipsi nici spectacolele folclorice, deja demarându-se discuții cu Nelu Ploieșteanu, Emilia Ghinescu, Taraful din Clejani, Haiducii sau Maria Dragomiroiu. Consilierii locali băcăua i vor mai avea pe ordinea de zi să dezbată și să aprobe și proiectele de acceptare a comunei Pârjol în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Bacău sau contribuția municipiului Bacău la organizarea evenimentului „Zilele Muzicii Contempoane”. (Claudiu TĂNĂSESCU)

3 păreri despre “Zilele Bacăului 2013 au loc între 11 și 13 octombrie

  1. de ce nu lasaati si comercianti din ploiesti?
    voi stiti ca noi din asta traim?noi nu avem servicii cum aveti voi la primarie sa luati bani degeaba din bani publici
    noi stam si dormim prin masini si ingetam de fric sa facem un ban cinstit,dar pe voi nu va intereseaza
    faceti ura de rasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *