VIDEO Promisiunile candidatului Victor Ponta pentru băcăuani: centura și autostrada Bacău-Brașov

prezidiu Ponta
Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la Președinția României, s-a întors în Bacău, la numai câteva zile după lansarea unui proiect UNICEF, de data aceasta cu un program electoral. El a prezentat Master Planul de Transport, agreat de Comisia Europeană, în care e inclusă autostrada Bacău-Brașov.

Gazda întâlnirii de la Centrul de Afaceri și Expoziții a fost Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean. El a amintit că, pe 25 mai 2012, premierul Victor Ponta a promis ca Bacăul va fi pus pe harta autostrăzilor, după ce în mandatele prim-miniștrilor precedenți nu a figurat nicăieri. „Centura ocolitoare a stat în toate sertarele, de la Dobre, până la Orban și Berceanu. Centura ocolitoare a fost repornită în iunie 2012 de Guvernul Victor Ponta, și băcăuanii trebuie să știe acest lucru.”

Candidatul-premier Victor Ponta a afirmat că, „dacă nu investim în infrastructura locală, n-o să avem niciodată o țară, în care să aibă șanse și cei din zona rurală, și cei din orașele mai mici.Pentru Moldova, autostrada Bacău-Brașov va fi principala cale de legătură cu Transilvania, dar, dacă termonăm și Comarnic-Brașov, s-ar putea să fie mai rapod să ajungeți prin Brașov la București”.

Premierul Victor Ponta a rememorat „telenovela” șoselei de centură a Bacăului, pentru care procedurile de licitație au fost contestate de mai multe ori. Termenul final de soluționare este în această lună. ”Nu plec de la Platul Victoria până nu văd semnat contractul ăsta”, a plusat Victor Ponta.

Urmăriți integral declarațiile premierului Victor Ponta în Bacău.

4 păreri despre “VIDEO Promisiunile candidatului Victor Ponta pentru băcăuani: centura și autostrada Bacău-Brașov

  1. Aglomeratie MARE la promisiuni ,acestea au fost facute in calitate de prim ministru ( sunt posibil veridice ) sau in calitate de candidat sau posibil viitor presedinte ?

  2. O să avem centură la „cucu-bau şi pupăza”; construirea centurii este o promisiune care are „centura neagra” la minciuni electorale…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *