„Tombola 2012” a CAR CFR Comanesti si-a desemnat cistigatorii

Aproape 4.000 de comanesteni si onesteni, printre care s-au numarat, insa, foarte multi oameni veniti de pe toata Valea Trotusului, din Ghimes, Darmanesti si Adjud, marea lor majoritate fiind membri ai CAR CFR Comanesti, au participat, vineri si simbata (17 si 18 august) la manifestarile prilejuite de actiunea „Tombola 2012” organizata de aceasta Casa de Ajutor Reciproc – Institutie Financiara Nebancara. Manifestarile au avut loc, vineri, in Comanesti, si simbata in Onesti. Vremea frumoasa, spectacolele prezentate de indragiti interpreti de muzica populara si muzica etno, dar si interesul pentru premiile puse in joc pentru membrii CAR-ului au facut ca numarul de participanti sa fie atit de mare.

Tombola CAR CFR Comanesti a devenit, de citiva ani, o manifestare traditionala si, practic, singulara in sistemul institutiilor financiare de acest fel. Pentru pima oara, insa, aceasta a fost organizata in plina vara si nu iarna, in preajma sarbatorilor de sfirsit de an. „Desfasurarea tombolei, dar mai ales a spectacolelor pe care le organizam cu acest prilej – spune presedintele institutiei din Comanesti, Constantin Cristea – are o alta amploare si, evident, si un alt farmec in spatii libere, cum au fost, in acest an, curtea Palatului Ghika, din Comanesti, ori spatiul generos din fata Salii Polivalente din parcul Municipiului Onesti. De altfel, diferenta s-a si vazut, in acest an”.

Cei mai multi dintre participantii la manifestarile tombolei, circa 2.500, s-au inregistrat in Comanesti, unde CAR CFR a avut un partener important in organizarea acestora, Primaria. In aceeasi seara dedicata tombolei, Primaria a premiat familiile de comanesteni care au implinit 50 de ani de convietuire, actiune care a marcat si debutul manifestarii „Zilele orasului Comanesti”.

Tuturor, conducerea CAR le-a oferit un spectacol pentru care i-au invitat in fata participantilor pe indragita interpreta de muzica populara Vasilica Tataru Nastase si Taraful Cristian Nastase, dar si pe cunoscutul interpret de muzica etno Radu Ille. Aceiasi artisti au venit, a doua zi, si in Onesti si, la fel ca in prima seara, au electrizat multimea de participanti cu ritmurile proprii folclorului romanesc. In mod firesc, in fata estradelor spectatorii au incins hore si sirbe si i-au chemat la rampa, repetat, pe interpreti.
Una dintre surprizele serii, in Onesti, a fost insa si prezenta inopinata a unui cuplu de proaspat casatoriti, mirele si mireasa, insotiti de nasii lor de cununie, fiind pentru citeva minute bune protagonisti chiar in spectacolul sustinut de Vasilica Tataru Nastase.

Ambele manifestari, din Comanesti si Onesti, s-au finalizat cu extragerile Tombolei 2012, pentru citeva zeci de mentiuni care au constat in cuptoare cu microunde si aspiratoare de praf, dar si pentru cele cite trei premii oferite de organizatori membrilor CAR-ului – un televizor LCD cu diagonala mare (premiul I), o canapea eleganta (premiul al doilea) si o combina frigorifica (premiul al treilea). Directorul economic al CAR CFR Comanesti, Viorica Mazilu, si directorul adjunct Liviu Mazilu, impreuna cu membrii comisiilor de validare, au extras din urna biletele cistigatoare. Astfel, in Comanesti, Elena Hogea a cistigat premiul cel mare, Ladislau Petru Biliboc premiul al doilea si Ioan Bogdan premiul al treilea. In Onesti, fericitii cistigatori au fost Stela Jitaru (premiul I), Gica Melinte (premiul II) si Eugen Cozma (premiul III).
Organizatorii Tombolei 2012 au avut, insa, si alti invitati speciali la aceste manifestari. Ei au fost reprezentanti ai doua institutii similare, CAR Faur, din Bucuresti, si CAR Credit Teius (judetul Alba).
Editia din 2013 a Tombolei va include si membrii celei mai noi filiale a CAR CFR Comanesti, deschisa recent in Focsani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *