Sarbatoarea orasului, la Comanesti

Comanestenii, dar si ceilalti locuitori ai Vaii Trotusului, vor putea participa in perioada weekend-ului care urmeaza (7-9 august) la manifestarile cultural-artistice programate de „Zilele orasului Comanesti- 2009”. Vineri, 7 august, in deschidere, la Cimitirul International al eroilor (singurul de acest fel din Romania), va avea loc ceremonialul religios dedicat implinirii a 92 de ani de la eroicele lupte desfasurate in timpul Primului Razboi Mondial. In aceeasi zi, cu incepere de la ora 18.00, in parcul din centrul orasului, se va desfasura un concurs de role si biciclete dotat cu numeroase premii. Simbata, 8 august, de la ora 9.00, la Palatul Ghika, intr-un cadru festiv, vor fi acordate titlurile de Cetatean de Onoare al orasului Comanesti si a diplomelor Model de viata, cuplurilor care au implinit 50 de ani de casnicie. Pe parcursul zilei mai sint organizate expozitii, manifestari sportive („Trofeul Comanesti” la tenis de masa), demonstratii de judo si spectacole muzicale in zona Galion („Vedete in devenire”- interpreti de muzica usoara si populara locali; Ansamblul folcloric „Saratelul”). Duminica, 9 august, va fi ziua dedicata sportului si muzicii: „Cupa cartierelor” la fotbal; Turneul de sah „Trofeul Comanesti” (Sala de sport a Scolii nr.7); finalele Turneului de tenis „Zilele Comanestiului 2009”, spectacolul „Vedete in devenire”, precum si alti invitati surpriza. Nu vor lipsi focurile de tabara si de artificii, iar instalatia tehnica pentru spectacole montata in locatia Galion va fi asigurata de profesionisti si va fi compusa din scena profesionala, sunet de 60.000 W si lumini inteligente de 40.000 W. (Romulus Dan BUSNEA)

9 păreri despre “Sarbatoarea orasului, la Comanesti

 1. baba moare si Viorel Miron se piaptana (primarul faliment al orasului). In mandatul sau sa inchis mina comanesti, termocentrala si urmeaza spitalul mai bine ar investi o parte din cei un miliard jumatate in spital.

 2. Primarul Viorel Miron este un om deosebit si daca as fi comanestean l-as vota oricand.Pacat ca nu avem si in Bacau un Viorel Miron !

 3. nare bani pt spital da are pt spectacole si alte prostii……pai mai neamiroane cine crezi ca o sa te mai voteze? eu sigur nu

 4. macar daca ar aduce nishte interpreti mai k lumea,dar a adus niste mamaligi………………..ia aduc chiar pe cei care nu mai apar la tv si ii aduce la noi ca orasul nostru e invechit …….dar ce sa faci……….(asa primar asa oras)

 5. Bine mai dragi comanesteni ca vedeti doar aschia din ochiul primarului si nu vedeti si buturuga din ochii vostri.
  Sa spun ca voi si sa presupunem ca primarul Viorel Miron nu a facut nimic, dar ce au facut cei dinaintea sa?
  Hai sa nu mai fim rai si sa vedem cum a inflorit orasul nostru in anii astia, este un oras curat, s-a incercat sa se mentina orasul pe linia de plutire; ca nu toti pot fi multumiti, imi pare rau dar aratati-mi un oras in lume in care toti cetatenii sunt pro primarul si nu sunt si nemultumitii…
  Haideti mai bine si sa dam si noi o mana de ajutor orasului, primarului, vecinului din fata si nu sa dorim sa ni se indeplineasca toate dorintele… Primarul nu este MOS CRACIUN, ci este un om ales de noi si chiar de tine cel ce esti nemultumit.

 6. mai lasati gargara cu privire la laudat pe nea mironu’ ca incepe sa isi dea arama pe fata ‘nealui. O sa vedeti in curand.

 7. bah…ce tot vorbitsi aiurea despre primar…dak nu era VIOREL MIRON,Comaneshtiul nu mai avea spital bah…sh nu se mai organiza nici zilele orashulu,nici ziua eroilor.nimic.dar cum zicea ionela,nu toata lumea poate fi multsumita.noi suntem 24.000 de persoane,sh primar este doar unul,si bun.Viorel MIRON.respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *