S-a stabilit data pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă

act.bursa

Băcăuanii aflați în căutarea unui serviciu își pot încerca și-n acest acest șansele la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se organizează la nivel național, prin agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă. Ediția din acest an se derulează, spre deosebire de alte dăți, nu într-o aceeași zi stabilită la nivel național, ci în perioada 21 martie – 25 aprilie, la inițiativa și sub organizarea agențiilor. 

Astfel, în Bacău, Bursa Generală a Locurilor de Muncă ediția 2014, acțiune adresată tuturor persoanelor aflate în căutare de serviciu, va avea loc pe 25 aprilie, în ultima vineri a lunii amintite. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, începând din aceste zile și până în ziua premergătoare lui, AJOFM Bacău, prin salariații din compartimentele de specialitate se va afla în campanie de contactare a angajatorilor și stabilire a altor elemente organizatorice, precum oră și loc, care vor fi anunțate la o dată viitoare.

În aprilie 2013, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, peste 1.000 de băcăuani s-au perindat prin fața angajatorilor, cei din urmă participând cu o ofertă de circa 850 de posturi în diferite domenii de activitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-a stabilit data pentru Bursa Generala a Locurilor de Munca

Evenimentul se va derula, la nivel national, prin Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), pe data de 27 aprilie. Reprezentantii AJOFM Bacau au demarat deja campania de identificare si contactare a angajatorilor din judet, in vederea participarii la actiune, astfel ca la inceputul saptaminii viitoare sa poata fi facuta o prima centralizare a situatiei. Concomitent, reprezentantii institutiei se afla in cautarea unei locatii potrivite pentru desfasurarea evenimentului, cel mai probabil aceasta fiind, ca de obicei, la Complexul Muzeal de Istorie „Iulian Antonescu” Bacau. Anul trecut, la Bursa Generala a Locurilor de Munca au participat peste 900 de persoane aflate in cautarea unui serviciu si citeva zeci de angajatori cu o oferta de peste 500 de posturi. In prezent, in evidentele AJOFM Bacau sint inregistrate 13.240 persoane ca somere, din care mai putin de jumatate primesc indemnizatie de somaj. (M. R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *