Patru acuzați de trafic de droguri vor fi judecați în libertate

Curtea de Apel a decis miercuri eliberarea a patru dintre inculpații din dosarul de trafic de droguri și etnobotanice în școli. A fost eliberat inclusiv minorul cooptat în rețea pentru a facilita comerțul cu droguri. Doar presupusul cap al rețelei a rămas în arest. Termenul de judecată pe fond este 11 decembrie 2012. (Cătălina CHIFU)

6 păreri despre “Patru acuzați de trafic de droguri vor fi judecați în libertate

  1. lasa, obiectiva , bine ca o tine pe ”diabolica” de Dr. Munteanu in arest, nu cumva sa-si exercite influenta malefica asupra societatii. Desigur este un ”pericol social”! Halal justitie, Romania nu are nici o sansa, e corupta si in ADN!

  2. niste poze si o filmare de la procesul acestor pericole sociale care voit si din motive pur financiare au pus in pericol viata multor liceeni, am dori si noi sa vedem. Pe dr.Munteanu o stia tot Bacaul cum arata insa ati tinut sa postazi poze umilitoare. Puneti poze si cu traficantii sa stim si noi cine incearca sa ne omoare copii cu adevarat.

  3. Stimata doamna jurnalist Chifu pe acestsubiect de ce nu scrieti un articol interminabil in care sa descrieti vestimentatia traficantilor, mimica, pozitia in boxa acuzatilor si toate detaliile picante. Va rog eu mult, sa fie egalitate macar pe acest plan. 🙂

  4. de unde stiti voi care e adevaru de va treziti sa judecati anumiti oameni.ai ati cumparat voi in scoala asa ceva de stiti ca sa vandut dava in plm de comentaristi

  5. Daca se fac crime erau drogati,daca se calca pe trecerea de pietoni erau drogati,daca se fura erau drogati.Voi sunteti aia din generatia comunista,care daca e tatuat e puscarias,daca se intampla ceva infractorii sunt drogati.E usor sa va dati cu presupusul in ziua de azi,mai greu sa ajuti!Si daca vreti sa stiti Statul Roman a dat frau liber acum cativa ani acestor droguri asa numite etnobotanice.Dupa ce au format mii de dependenti ,si-au facut datoria se le inchida,si sa bage toti acei dependenti nascuti cu voia lor la puscarie,doar din faptul ca legea e lege,cand trebuie.Nimeni nu e in masura sa judece pe cineva,nestiind cauzele exacte,poate vi doar un punct de vedere,si nimeni nu-i impinge pe copii vostrii sa cumpere dupa 6 ani de substante legale pe piata.Tot din voia Statului Roman s-a ajuns aici,iar acum dupa o greseala grav facuta cu viitorul tarii,s-au pus pe facut dreptate.Si nu cred ca v-ar interesa niste poze ale copiilor asa numiti traficanti de droguri ,asta arata ca ati trait pe vremea securistilor.Doamne Ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *