Marius Baciu nu mai este antrenorul lui SC Bacău

Începând din 25 iunie, Marius Baciu nu mai este antrenorul proaspetei divizionare SC Bacău. „Relația contractuală a încetat de drept, după ce părțile nu s-au înteles la renegocierea clauzelor contractuale pentru sezonul 2013-2014”, se anunță într-un comunicat al clubului băcăuan, semnat de președintele Liviu Goian.
Marius Baciu
„Conducerea Sport Club Bacău îi mulțumește domnului Marius Baciu pentru munca depusă și pentru promovarea obținută cu formația noastră și îi dorește mult succes în carieră și multe realizări pe plan sportiv”, se mai spune în comunicat.

Noul antrenor al formației va fi anunțat în câteva zile. Dacă ar fi să speculăm, nu putem să nu observăm că Gheorghe Poenaru s-a despărțit de Municipal Petrotub Roman, iar câțiva dintre foștii săi elevi de la FCM, preluați la Botoșani și Iași, sunt în tratative de transfer cu SC Bacău.

Totuși, SC Bacău a fost mereu surprinzătoare cu alegerea antrenorilor, exemplele cele mai bune – ținând cont de conjuncturile de la momentele respective -, fiind Ciprian Panait, Marin Barbu, Viorel Tănase și chiar Marius Baciu. Azi, președintele Liviu Goian este la București, unde este posibil să fi găsit deja un antrenor potrivit viziunii sale. Oricum, noul tehnician va avea sarcina dificilă de a opera cu un lot care trebuie parțial remaniat, dar despre a cărui evoluție în ultimul an știe prea puțin.

De asemenea, conducătorul SC Bacău va duce tratative pentru achiziționarea a doi jucători de la Astra Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *