Locuri de munca in Danemarca

Pina pe 15 septembrie, bacauanii care-si cauta un loc de munca in strainatate au posibilitatea de a-si depune CV-ul european pentru a lucra in Danemrca. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau a anuntat ca exista o oferta din partea angajatorilor din tara amintita, pentru stagiari – lucratori calificati in sere si ferme de pomi fructiferi, posturile fiind adresate exclusiv candidatilor care au absolvit un liceu agricol sau o facultate cu profil agricol in 2011, specializarile agricultura si horticultura.

Alte criterii avute in vedere la angajare sint detinerea carnetului de conducere si cunoasterea limbii engleze. Alte oferte de munca in statele din Spatiul Economic European sint in Germania, Norvegia si Spania, pentru ocupatiile de tehnician inginer electric, dezvoltator software, inginer electrician si asistent medical generalist, translator si operator pentru masini de frezat si alezat.

Persoanele interesate sint asteptate pentru informatii detaliate la sediul AJOFM Bacau, str. I. Sturdza nr 63 Bacau, Compartimentul Ocuparea Fortei de Munca in Strainatate. (M. Rotaru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *